Talviharjoittelu

title_117552

Talvikaudella Seasonissa harjoitellaan hallissa, jossa on kahdessa kerroksessa yhteensä 38 lyöntipaikkaa.

Sisäänpääsymaksua ei peritä, maksat vain harjoitteluun käytetyistä palloista. Pallohinnasto löytyy etusivulta.

Ahkerimmille pallon lyöjille on suosittelemme sirukorttia, jolla saa pallot suoraan pallokoneesta. Season ja Senior Clubien jäsenet saavat kortilla myös alennusta palloista arkipäivisin.

Puttigreenit

title_117551

Hallin kaksi suurta puttigiiniä mahdollistavat tuntuman ylläpitämisen griinityöskentelyyn myös talvikauden aikana. Pallon rullausnopeutta ilmoittava stimpmeter-lukema mukailee  kesägriinejä ja pallo reagoi kaikkiin kallistuksiin. Samalla voit siis harjoitella griinin lukemista.

Chippialue

Lähipelialueella voit harjoitella chippi- ja pitchi-lyöntejä sekä lobbeja 15 metriin saakka.

Pallon alastulokohta  käyttäytyy samoin kuin pureva spinni, joten saat aidon tuntuman todellisiin olosuhteisiin. Lähipelialueella voit kokeilla myös taitoa vaativia agressiivisia ja nopeasti lipulle pysähtyviä takakierteitä.

Kahvila

Season Golfin harjoitusalueet ja kahvila muodostavat viihtyisän miljöön, jossa harjoittelun jälkeen on mukava viivähtää tuttujen kanssa keskustellen tai tv:stä golfia seuraten. Kahvilan tarjontaan kuuluu  kahvia, teetä, virvokkeita, purtavaa pikkunälkään ja herkullisia tuoreita pullia.

Caddiemasterilta saat lisätietoa opetuksesta, kursseista tai muista Season Golfin palveluista.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset