Lähes tuhat espoolaiskoululaista tutustui kevään aikana golfiin Season Golfissa

Koululaisryhmiä opastivat Seasonissa opettavat PGA pro’t, välineet ja pallot löytyivät paikan päältä. Puolitoistatuntisen tutustumistilaisuuden varasi 45 ryhmää.  Opettajat kiittelivät mahdollisuutta tutustua lajiin, joka normaalisti ei kuulu koulujen opetusvalikoimaan.  Tutustumisen teki helpoksi myös se, että lajikokeilu oli maksuton.

Mallia toimintaan otettiin St Laurence Golfista ja Ruukkigolfista, jotka aloittivat aktiivisen koulugolf-toiminnan 2014. Näissä seuroissa golfiin on tutustunut yhteensä jo lähes 2.000 koululaista. Lohjalla golfia on viety myös koulujen sisätiloihin kehitetyn saligolfin avulla.

Suosio yllätti

Koulugolfin
suosio yllätti positiivisesti Season Golfin, joka onkin päättänyt lisätä
projektiin suunnattavia määrärahoja. Tämä mahdollistaa projektin
jatkamisen syksyllä 2015 ja vuonna 2016 vieläkin laajempana.

Kouluyhteistyön
tavoitteena on saada yhä suurempi osa Espoon, Lohjan ja Länsi-Uudenmaan
koululaisista tutustumaan golfiin ja innostumaan lajista. Lajista  kiinnostuville
nuorille tarjotaan mahdollisuutta tulla mukaan seurojen valmennusryhmiin.

 

Kategoriassa Ajankohtaista