SGA:n valmennettavat nousivat jälleen kansallisessa ja kansainvälisessä amatöörirankingissa

Hyvien kilpailutulosten ansiosta SGA:n valmennettavat ovat kauden 2015 aikana nousseet merkittävästi sekä Suomen amatöörirankingissa (FAR, Finnish Amateur Ranking) että maailmanlaajuisessa WAGR-rankingissa (World Amateur Golf Ranking). 

Suomen FAR-rankingia johtaa Kim Koivu ja Rasmus Karlsson on sijalla 8.  Dominic Jones ja Casper Simberg ovat rankingissa sijoilla 12 ja 13.

Kansainvälisen WAGR’in listalla on 50 suomalaisnimeä, joista 10% eli 5 on SGA:n valmennettavaa. Toiseksi parhaana suomalaisnimenä listalla on Kim Koivu, sijalla 10 Rasmus Karlsson ja sijalla 12 Casper Simberg. WAGR-pisteisiin oikeuttavia kilpailusijoituksia ovat tällä kaudella keränneet myös Dominic Jones ja William Rönnholm.

Kategoriassa Ajankohtaista