SGA:n tiimi pelasi vahvasti Turkissa ja Suomessa

 

title_115605

Kuvassa (vas): Casper Simberg, Rasmus Karlsson, Turkin golfliiton presidentti Ahmet Agaoglu, Dominic Jones ja Kim Koivu.

 

Belekissä syyskuun alussa pelatussa Turkish Amateur Openissa Season Golf Academyn pelaajat olivat mainiossa vireessä. Rasmus Karlsson ja Dominic Jones jakoivat kisassa neljättä sijaa, Casper Simberg sijoittui kahdeksanneksi ja Kim Koivu 12:ksi.

Caryan kentällä pelattiin lämpimissä tunnelmissa elohopean kohotessa päivisin jopa 40:een asteeseen. Hieman viileämmässä säässä kisailtiin samaan aikaan Finnish Tourilla Paltomossa, jossa Niklas Dahlgren sijoittui neljänneksi.

Menestyksekkään kauden viimeinen kisa näille pelaajille on Finnish Tourin finaali Vuosaaressa 10.-12.9.2015.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset