Koivu voittoon Finnish Tourilla, Sintonen Aluetourilla

title_119455

FT:n kilpailu Nordcenterissä ratkesi tähän Kim Koivun lyöntiin – eagle 15. väylällä.  Kim upotti eaglen myös päätöskierroksen 8. reiällä.

Lämmin kevätviikonloppu oli menestyksellinen SGA:n pelaajille. Kim Koivu (tulos -4) uusi viime vuotisen voittonsa Finnish Tourin Nordcenterin kilpailuissa. Mikko Sintonen (tulos +1) oli paras Aluetourin avauskisassa Gumböle Golfissa.

Koivun voitto erinomaisessa kunnossa olevalla Fream-kentällä sinetöityi reiällä 15 uponneeseen eagleen. Toiseksi tullut Nevas Golf Matias Honkala (-2: 74,72,68) paransi peliään kierros kierrokselta tehden eaglen toisella ja kolmannella kierroksella. Kolmanneksi sijoittunut Peter Erofejeff (-1: 70,71,74) ei ollut vielä parhaassa pelivireessä ja missasi päätöskierroksella lyhyehköt par-putit väylillä  13 ja 15. 

Kahden lyönnin marginaalilla voittanut Koivu (76,67,69) päätti juuri varusmiespalveluksen urheilujoukoissa. Ensimmäisen kierroksen tulos 76 kulminoitui Kim mukaan kolmeen huonoon lyöntiin, jotka kostautuivat.

Toisena kisapäivänä Koivu kiersi Fream-kentän 67 lyönnillä, joka oli kisan paras kierrostulos. Samaan lyöntimäärään pääsi myös Golf Talman Teemu Putkonen päätöskierroksellaan. Koivun kolmannen kierroksen tasaisista par-tuloksista poikkesivat vain eaglet 8. ja 15. rei’illä sekä bogey reiällä 10.

Kiitospuheessaan Kim painotti valmentaja David Silvan merkitystä – David on aina käytettävissä, kun pelaaja tarvitsee apua. Kiitokset saivat myös koko SGA:n tiimi ja vahvat tukijoukot.

SGA:n valmennettavista cutista pääsivät läpi myös Casper Simberg (T17), Rasmus Karlsson (T23) ja William Rönnholm (38). 

title_119454

Rasmus Karlsson (T29), Kim Koivu, valmentaja David Silva ja Casper Simberg (T17). Kaikki pelaajat edustavat St. Laurence Golfia. 

Aluetourin avauskilpailu pelattiin Gumböle Golfissa lauantaina 7.5.
Kisassa oli mukana poikien sarjassa 8 ja tyttöjen sarjassa 2 SGA:n valmennettavaa.

Poikien sarjan voiton vei St. Laurence Golfia edustava Mikko Sintonen (+1). Sijalle T10 (+5) sijoittuivat St. Laurence Golfin Otto Tolvanen ja EkeGolfin Emil Lindholm. Oman kierrosennätyksensä 76 lyöntiä tehnyt Joel Mäenpää oli sijalla T15 (+6). Tulosluettelon puoliväliin sijalle T26 sijoittui Niko Nordström. Parhaaseen pelivireeseen eivät avauskilpailussa päässeet Rasmus Pietilä, Iiro Merenmies ja Tuomas Lepoaho. 

Tyttöjen sarjassa Wilma Merenmies oli kuudes (+14) ja Taru Hjelm yhdeksäs (+16). 

Season Golf Academy (SGA) on seurariippumaton valmennusorganisaatio. Valmennuksessa on tällä hetkellä 55 pelaajaa Suomesta ja Eestistä. Talvella valmennus keskittyy Season Golfiin Espooseen, kesällä mm. Lohjan St. Laurence Golfiin ja RuukkiGolfiin.  Valmennettavina on niin kilpauraa TsemppiTourilla aloittavia kuin Finnish Tour ja Nordic League -pelaajia. Päävalmentajana toimii David Da Silva, valmentajina Jouni Simanainen ja Henri Salonen. 

Kilpavalmennusryhmässä on muutama paikka vapaana, lisätiedot Sanna Kujansuu, sanna.kujansuu@seasongolf.fi, 040 833 4000.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset