Season Golf Junior Openin tulokset

title_121363 

Kaikki osallistujat saivat Titleistin golfpyyhkeen.

 

Season Golfin juniorikisa  pelattiin Espoon Golfseuran kentällä keskiviikkona 22.6.

Sarjoina olivat tasoituksellinen lyöntipeli ja pistebogey, erikoiskilpailuina pisin draivi, lähimmäksi lippua ja Beat the Pro.  Palkintopöydästä löytyi lahjakortteja Golf Balanceen ja Cross-golfvöitä. Evli oli lahjoittanut Pro V1-palloja ja FootJoyn kenkienhoitosetin.

Lähimmäksi lippua kisan palkinnon, laatikon ProV1-palloja sai väylällä 10 onnistuneen avauksen lyönyt Aaro Parkkinen. Pisin draivi-palkinto jäi jakamatta,  kun osallistujien draivit eivät pysyneet väylällä.

title_121369Kuvassa Joel Itkonen, Aaro Parkkinen ja Ilmari Vainio, joka nappasi itselleen Beat the Pro -palkinnon lyömällä avauslyönnin lähemmäksi lippua kuin PGA pro Jouni Simanainen. Ilmari voitti myös lyöntipelisarjan, jossa Aaro tuli toiseksi.

title_121368Kuvassa Eemil Tuominen, Erik Parkkinen ja pistebogeysarjan voittaja Nicholas Heifeldt.  Oikealla Jouni Simanainen.  Kuvassa näkyy myös haastava liipun paikka Beat the Pro -väyllä 6  – bunkkerin takana greenin takaosassa.

title_121366Fia Leminen ja Siiri Pehkonen onnistuivat molemmat avauslyönnissään Beat the Pro-väylällä 6. Mukaan lähti pallotuubi palkinnoksi.  Fia onni suosi myös arvonnassa – Footjoyn golfkenkien hoitosetti auttaa pitämään kengät kunnossa.

 title_121367Mikael Lemisellä ja Matias Pitkäsellä oli näyttävät avauslyönnit väylällä 6 – valitettavasti pallot menivät niukasti greenin yli.

title_121364

 Ruukki Golfista kisaan olivat tulleet Melina Lehtovaara ja Mari Röman.

 

Kategoriassa Ajankohtaista