Voittoja ja hyviä sijoituksia

 

SGA:n pelaajien kilpailukausi on käynnissä hyvin tuloksin.

Antti-Jussi Lintunen voitti Aluetourilla RuukkiGolfissa kesäkuussa ja sai paikat lyöntipelin SM-kisoihin.

Wilma Merenmies oli samaisessa kilpailussa toinen – voitosta pelattiin kolmella uusintareiällä. Heinäkuussa Wilma voitti Kurk Golfissa AT:n kisan. Heinäkuussa Wilma osallistui myös ensimmäistä kertaa tyttöjen SM-kisoihin sijoittuen hienosti 9:ksi.

Joel Mäenpää otti ensimmäinen TsemppiTour-voittonsa Ruukki Golfissa P15-sarjassa. Nuori mies kunnostautui myös pitämällä sujuvan ja hauskan kiitospuheen.

William Rönnholm jatkaa golfuransa toistaiseksi parasta kautta – hän oli sijalla T4 21-vuotiaiden poikien SM-kisoissa.

Janet Isometsä saavutti yhden jokaisen golfarin haaveen tekemällä holarin tyttöjen SM-kisoissa.

Otto Tolvanen sijoittui 3. Karelia Golfissa FJT:llä.

Timo Raukas, Carl Hellat, Mattias Varjun pelsivat Eestion miesten joukkuessa EM-kisoissa. Nuori joukkue sai kisoista runsaasti kokemusta tulevaisuutta varten – kakkosdivisioonassa joukkue sijoittui viidenneksi.
Kolmikko pelasi myös Niitväljässä järjestettävässä perinteisessä Karikas Cupissa, jossa Timo oli sijalla 4, Mattias 7 ja Carl 8.  Edellä mainitut pelasivat kisan amatöörisarjassa – ammattilaisten puolella viime vuonna voittanut Niklas Dahlgren oli kuudes.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset