Kim Koivu liekeissä Europaan amatöörimestaruuden viimeisellä kierroksella – 9 birdiä, sijoitus 9

title_118166

Kuvassa Rasmus Karlsson ja Kim Koivu, molemmat Suomen maajoukkuepelaajia.

Kim Koivu pelasi erinomaisesti Euroopan amatöörigolfareiden mestaruuskilpailuissa Estonian Golf &  Country Clubin kentällä.  Kokonaistuloksella -9 (71,70,72,66) Koivun sijoitus oli T9. Viimeisenä kisapäivänä Kim nousi 21 sijaa tulosluettelossa.

Päätöspäivän kierros sisälsi 9 birdietä, 6 par’ia ja 3 bogeya. Caddienä Kimillä oli viimeisellä kierroksella eestiläinen Mattias Varjun, joka on myös Season Golf Academyn valmennuksessa.

Kim aloitti David Da Silvan valmennuksessa 2,5 vuotta sitten opiskellessaan vielä Yhdysvalloissa. Kauden 2014-2015 hän oli etävalmennuksessa, jossa valmennettava on säännöllisesti yhteydessä valmentajaan mm. skypellä ja valmennettavan kehittymistä analysoidaan yhdessä videoiden avulla. Kauden 2015-2016 Koivu treenasi SGA Elite-ryhmässä suorittaen samalla varusmiespalveluksen.  

’Kimin 9. sija European Amateur Championships -kisassa jatkaa hänen hyviä sijoituksiaan tällä kaudella. Heinäkuun Euroopan lyöntipelin joukkuemestaruuskisoissa hän oli kuudes. Kim on kehittynyt huikeasti ja onkin yksi Euroopan parhaita amatööripelaajia’, valmentaja David Da Silva toteaa.

’ Tällä viikolla Kim löi palloa paremmin aikaisemmilla kierroksilla, mutta ei onnistunut puttipelissä pehmeillä greeneillä. Viimeisen kierroksen tulos 66 ja sijoitus 9:ksi oli hieno lopputulos.’

Kimin kisaohjelma jatkuu 11.-14.8. pelattavalla Challenge Tourin osakilpailulla Vierumäellä ja seuraavalla viikolla ohjelmassa on Erkko Trophyssa Talissa. 

 

Rasmus Karlsson sijoittui kisassa 54:ksi kierrostuloksilla 71,74,70,74.  Viimeinen kierros alkoi haastavasti tuplan ja triplan merkeissä. Loppukierroksen Rasmus kuitenkin pelasi hienosti ja korttiin merkattiin viisi birdietä.

’Onnittelut Rasmukselle hänen suorituksestaan ensimmäisessä Europen Amateur Championships-kisassaan. Upeaa, että kaksi pelaajaamme sijoittui niin hyvin Euroopan parhaiden amatööripelaajien joukossa’, David iloitsee. 

Kaksi vuotta Davidin valmennuksessa ollut Rasmus on kehittynyt nopeasti Aluetour-pelaajasta maajoukkuepelaajaksi. Ensi viikolla hän lähtee golfstipendin turvin neljäksi vuodeksi Yhdysvaltoihin Alabamaan yliopistoon.

 

Season Golf Academy (SGA)
on seurariippumaton valmennusorganisaatio. Valmennuksessa on tällä
hetkellä 55 pelaajaa Suomesta ja Eestistä. Talvella valmennus keskittyy
Season Golfiin Espooseen, kesällä mm. Lohjan St. Laurence Golfiin ja
RuukkiGolfiin.  Talvikaudella on myös mahdollisuus valmennukseen,
pelaamiseen ja kilpailemiseen Espanjassa. Valmennettavina on niin
kilpauraa TsemppiTourilla aloittavia kuin Finnish Tour ja Nordic League
 -pelaajia. Päävalmentajana toimii David Da Silva, valmentajina Jouni
Simanainen ja Henri Salonen. 

Kilpavalmennusryhmässä on muutama paikka vapaana, lisätiedot Sanna Kujansuu, sanna.kujansuu@seasongolf.fi, 040 833 4000.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset