SGA miehitti kärkisijat Karikas Cupissa – Carl Hellat voittoon

title_128676

Carl Hellat ja Karikas cupin komea voittopokaali.

Nyt jo 25. kerran käydyssä kolmipäiväisessä turnauksessa kisattiin miesten, naisten, seniorimiesten ja ammattilaisten sarjoissa Niitväljän kentällä Virossa.  Eniten osallistujia eli 74 oli miesten sarjassa, jossa SGA:n pelaajat ottivat seitsemän ensimmäistä sijaa. 

Voiton vei kotikentällään pelannut Carl Hellat, joka pelasi tasaisen varmasti kierrokset 72, 71 ja 70 päätyen tulokseen -3.  Toiseksi tuli St. Laurence Golfia edustava Dominic Jones (73, 72,72: +1) ja kolmanneksi Keimola Golfin Ilari Saulo (74, 72, 72: +2).

Neljäs oli Casper Simberg, viides Eetu Isometsä, kuudes Oscar Darlington ja seitsemäs Mattias Varjun.

16-vuotias Carl Hellat on yksi SGA:n viidestä eestiläisestä valmennettavasta, jotka talvikaudella tulevat Season Golfiin harjoittelemaan joka lauantai.  Carl on ollut David Da Silvan valmennuksessa nyt kolme vuotta, minä aikana urheilua monipuolisesti harrastava nuori mies on kehittynyt isoin harppauksin.  Voittotuloksellaan -3 Carl olisi Karikas Cupin ammattilaisten sarjassa jakanut toista sijaa.  Kisassa oli mukana myös Suomen ammattilaispelaajia, joista parhaiten sijoittui Peter Erofejeff kolmanneksi tuloksella +2.

Kesän kotimainen kisakausi on nyt puolessa välissä ja suuimmalla osalla SGA:n pelaajista on  yli viikko ennen seuraavaa kilpailua eli Talissa 19-22.7. pelattavaa lyöntipelin SM-kisaa.

Kisataukoa eivät pääse viettämään Kim Koivu, Rasmus Karlsson ja Eetu Isometsä, jotka osallistuvat Suomen edustajina  12-15.7. Unkarissa miesten joukkuekisaan.   Isometsä lensikin suoraan Tallinassa Unkariin valmistautumaan kilpailuun.

Kategoriassa Ajankohtaista