Suomi murskavoitolla golfin 1. divisioonaan – joukkueesta puolet SGA:n valmennettavia

 

title_128734

Suomen joukkueessa Unkarissa pelasivat Santeri Lehesmaa, Aleksi Myllymäki, Sami Välimäki, Kim Koivu, Eetu Isometsä ja Rasmus Karlsson. (kuva: Golfliitto).

 

Unkarissa käydyissä golfin 2. divisioonan EM-joukkuekisoissa Suomi saavutti tavoitteensa ja nousi Euroopan ykkösdivisioonaan.

Joukkueessa pelasivat Kim Koivu (joukkuen kapteeni), Rasmus Karlsson,  Eetu Isometsä, Santeri Lehesmaa, Sami Välimäki ja Aleksi Myllymäki.

Nelipäiväisessä kisassa pelattiin ensin kaksi päivää lyöntipeliä ja sitten kaksi päivää reikäpeliä.  Finaalipäivänä Suomi löi Portugalin joukkueen selvin numeroin 6-1.

Suomen joukkueen pelaajista puolet eli Koivu, Karlsson ja Isometsä ovat olleet jo pitkään Season Golf Academyn päävalmentajan David Da Silvan valmennuksessa.

Eetu Isometsä on ensimmäisiä Davidin valmennettavia Suomessa – kaksikon yhteistyö alkoi Davidin työskennellessä Meri-Teijossa 2012. Eetu on välillä käväissyt muussakin valmennuksessa, mutta palannut sitten Davidin oppeihin.

Kim Koivun ja Davidin yhteistyö alkoi 2013. Valmennuksen alkuvaiheessa Kim opiskeli ja pelasi yliopistogolfia Yhdysvalloissa. Talvikaudet hän oli Davidin etävalmennuksessa ja kesäkaudet Suomessa muun Elite-ryhmän kanssa.  

Rasmus Karlsson liittyi Davidin valmennukseen 2014 ollessaan vielä aluetour-pelaaja. Rasmuksen golfura on kehittynyt nopeasti ja viime syksynä hän aloitti opinnot Alabaman yliopistossa golfstipendillä. Rasmuksen talvikauden valmennus toteutetaan SGA:n etävalmennuskonseptin mukaisesti.

 

Season Golf Academyn seuraava valmennuskausi alkaa 1.11.2017. 
David da Silvan Elite-ryhmässä on muutama paikka vapaana kilpagolfiin tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti suhtautuville pelaajille. Lisätietoja antavat David Da Silva puh.  050 343 3121 (englanniksi) ja Sanna Kujansuu puh. 040 833 4000.

 

Kategoriassa Ajankohtaista