Sanna Nuutinen onnistui vuoden tärkeimmässä kilpailussa – peli jatkuu Ladies European Tourilla myös 2018

title_130964

 

 

 

 

 

 

 

Sanna lämmittelee Marokossa viimeisenä kisapäivänä. Kuva: Tristan Jones.

 

Sanna Nuutinen pelasi kauden parasta peliään Marokossa Ladies European Tourin karsinnnassa 16-20.12. Viisipäiväsen kisan jälkeen Nuutinen oli sijalla T16, mikä oikeuttaa hänet jatkamaan pelejä myös ensi vuonna LET:llä. Sannan lopputulos oli -6. 

Sanna liittyi Season Golf Academyn valmennukseen alkukeväästä, jolloin hän yhdessä päävalmentaja David Da Silvan kanssa totesi, että hänen swingiinsä on tehtävä merkittäviä muutoksia.  Muutosprosessi on vielä kesken ja siihen nähden Nuutisen kausi on kokonaisuutena sujunut hyvin.

Vuotta ovat leimanneet myös Ladies Europen Tourilla taloudelliset haasteet, joiden takia vuonna 2017  kisoja oli poikkeuksellisen vähän. Tämä loi ylimäärisiä paineita pelaajille – aina kun on kisa, siinä pitäisi menestyä ja toisaalta koska kisoja on vähän, on pelaajan vaikea päästä normaaliin kilpakauden turnausrytmiin. Vuoden 2018 kilpailukalenteria ei vielä ole julkaistu, toivottavasti se on tätä vuotta tiiviimpi.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset