Season Golf Academylle Golfliiton palkinto suomalaisen kilpagolfin tason nostamisesta

title_130998  title_130997

Season Golf Academy (SGA) palkittiin Golfliiton järjestämässä vuotuisessa Golfgaalassa 3.3.2018 Vuoden Golfteko -palkinnolla. Perusteeksi palkintolautakunta totesi SGA:n vaikuttaneen merkittävästi suomalaisen kilpagolfin tason nousuun.

Palkintolautakunta perusteli valintaa näin: ’Toiminta on tavoitteellista ja urheilumenestykseen tähtäävää. Palkittavan tahon urheilijat ovat menestyneet laajalla rintamalla sekä amatööri- että ammattilaistasoilla. Toiminnan laatu takaa riittävällä resursoinnilla asiantuntevaa ammattivalmennusta.
Talliin kuuluvia pelaajia ovat mm. Kim Koivu, Lauri Ruuska, Sanna Nuutinen, Rasmus Karlsson sekä Eetu Isometsä.’

– Olemme iloisia ja ylpeitä Golfliitolta saamastamme palkinnosta. Toimintatapamme ja resurssimme ovat suomalaisessa golfvalmennuksessa täysin poikkeuksellisia. Valmennettavamme ovat saavuttaneet hyviä tuloksia, mikä kertoo konseptimme toimivuudesta sekä valmentajiemme ammattitaidosta ja sitoutumisesta pelaajien kehittymiseen ja menestymiseen, Season Golfin toimitusjohtaja Sanna Kujansuu kertoo.

 – Valmennustiimimme jatkaa työtään suomalaisen kilpagolfin tason nostamiseksi päävalmentaja David Da Silvan johdolla. Olemme saavuttaneet paljon, mutta tavoitteet ovat vielä paljon korkeammalla.

– Tämä on tunnustus pelaajiemme sitoutumiselle ja kovalle työlle, jota valmennusohjelmamme edellyttää. Haluan kiittää myös Roger Kempeä hänen tuestaan. Onnittelut kaikille pelaajille ja valmentajille, tavoitteenamme on kehittyä jatkuvasti kaikilla tasoilla ja siten auttaa suomalaista kilpagolfia eteenpäin, SGA:n päävalmentaja David Da Silva toteaa.

Season Golf Academy (SGA) on seurariippumaton valmennusorganisaatio. Valmennuksessa on tällä hetkellä n. 60 pelaajaa Suomesta, Eestistä ja Latviasta. Talvella valmennus keskittyy Season Golfiin Espooseen, kesällä mm. Lohjan St. Laurence Golfiin ja RuukkiGolfiin.  Talvikaudella on myös mahdollisuus valmennukseen, pelaamiseen ja kilpailemiseen Espanjassa. Valmennettavina on niin kilpauraa Finnish Junior Tourilla aloittavia kuin European Tourilla ja Challenge Tourilla pelaavia. Päävalmentajana toimii David Da Silva ja assistant coachina Niklas Dahlgren.

Valmennukseen liittymisestä lisätietoja antaa Sanna Kujansuu,
sanna.kujansuu@seasongolf.fi, 040 833 4000.

Kategoriassa Ajankohtaista