Kim Koivu upeasti 14. Challenge Tourin avajaiskisassa Keniassa

 title_131015

Kim Koivu (vas) ja caddie Fred Koskinen kisan jälkeen klubitalolla.

Challenge Tourin kausi 2018 pyörähti käyntiin Keniassa, Nairobissa 22-25.3. Avajaiskisan kokonaispalkintopotti 500.000€ varmisti sen, että turnauksessa oli mukana CT:n parhaat pelaajat ja myös useita European Tourin pelaajia.

SGA:n valmennuksessa oleva Kim Koivu sai viime syksyn European Tourin karsintojen kautta laajan osallistumisoikeuden CT:n kisoihin sekä mahdollisuuden pelata muutaman Europen Tourin kisan. Koivu pärjäsi kovassa seurassa erinomaisesti sijoittuen 14. kierrostuloksin 70,69,69,69. Caddienä hänellä oli myös Season Golf Academyn valmennuksessa oleva Fred Koskinen, joka cädäsi Kimiä jo European Tourin karsintojen ensimmäisessä vaiheessa viime syksynä.

Seuraavan CT:n  kisan Koivu pelaa on Kiinassa 12-15.4.

Kenian kisassa oli mukana yhteensä neljä suomalaista: CT:llä kolmatta kauttaan pelaava Kalle Samooja oli kolmas, Oliver Lindell 69. ja Roope Kakko karsiutui viimeisiltä kierroksilta.

Kategoriassa Ajankohtaista