Kim Koivu 13. Portugalissa – CT-rankingissa edelleen kolmas

Kim Koivu nousi Portugalin Challenge Tour-kisassa viimeisellä kierroksella 13:ksi ollen paras kisan pohjosmainen pelaaja lopputuloksella -2. Tuulisissa olosuhteissa pelatun kisan kierrostulokset olivat 73,69,73,71. Australialaisesta voittajasta Koivu jäi viisi lyöntiä.

Koivu löi palloa hyvin koko kisan ajan, haasteita löytyi sen sijaan puttaamisessa, sillä viisi lyhyttä puttia meni ohi. Kisaa seurasi paikan päällä myös valmentaja David Da Silva, joka kisaraporteissaan Season Golf Academyn facebook-sivuilla kiinnitti huomiota samaan asiaan.

Kim on edelleen kolmantena Challenger Tourin kokonaisrankingissa. Portugalista hän siirtyy suoraan Belgiaan, jossa pelataan CT ja ET:n yhteiskisa 17-20.5. Challengen Tourin mittakaavassa rahakkaan kisan kokonaispalkintopotti on 1.000.000€.

Finnish Tourin kisakausi jatkuu keskiviikkona 16.5. Vuosaaressa, jossa on mukana 15 SGA:n valmennettavaa. Mukana on myös European Tourilla pelaava Sanna Nuutinen, joka pitää ET:n kisatauon aikana kisavirettä yllä LETAKsen ja kotimaan kisoissa.

FT:n avajaiskisassa  Nordenterissa SGA:n pelaajista parhaiten sijoittuivat Casper Simberg ja Eetu Isometsä, jotka jakoivat kuudetta sijaa. Naisten sarjassa oli FT-ensikertailaisena mukana 13-vuotias Janet Isometsä.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset