Dominic Jones 29. Nordic Leaguen kisassa Pärnussa

title_131527

SGA:n Dominic Jones sijoittui 29:ksi Pärnu Bayn kentällä 23-25.5. pelatussa Nordic Leaguen kisassa.Kierrostulokset 72,72,70 (-2) pelannut Jones on kisan suomalaisista osallistujista toiseksi paras. SGA:n valmennettavista Carl Hellat oli sijalla 34, Lauri Ruuska 44 ja Casper Simberg 45.Kisakauden Finnish Tourilla hyvin aloittanut Eetu Isometsä karsiutui viimeiseltä kierrokselta niukasti. Myös Ilari Saulon pelit jäivät kahteen kierrokseen.
Voiton vei ruotsalaispelaaja Martin Erikson (-15) kuuden lyönnin marginaalilla toiseksi sijoittuneisiin.

– Löin palloa hyvin koko kisan ajan tiiltä griinille,Yhdysvalloissa opiskeleva Jones kertoi kisan jälkeen.
– Birdiepaikkoja oli paljon ja onnistuin niistä osa käyttämäänkin. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa, griinit hyvät ja liukkaat. Koko kisan ajan oli yhden mailan tuuli, joka kiemurteli välillä.

Tuloksen kannalta Jonesin kompastuskiveksi muodostui meren rannalla sijaitseva 18. väylä, par 5, jonka hän pelasi yhteensä 4 yli ottaen joka päivä kolme puttia. Kisa oli hänelle neljäs Nordic Leaguella, viime kesän sijoitus 26:s Finnish Openissa on toistaiseksi paras NL:lla.

Jones, Isometsä, Simberg ja Saulo siirtyvät Pärnusta suoraan Saarenmaalla Saare Golfiin, jossa pelataan Estonian International Amateur-kisa viikonloppuna 26-27.5. Kisassa on mukana yli 10 SGA:n valmennettavaa.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset