Rasmus Karlsson voittoon Estonian Amateur Openissa

title_131669

Kuvassa osa SGA:n ryhmästä Saare Golfissa: vasemmalta Mikko Sintonen, kisan voittaja Rasmus Karlsson, Fred Koskinen, Sandra Salonen, kisan toinen Eetu Isometsä ja Dominic Jones.

SGA:n Rasmus Karlsson ja Eetu Isometsä kävivät tiukan kamppailun Estonian Amateur Open-kisan voitosta Saare Golfissa 26.-27.5.  Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Isometsä johti Karlssonia kolmella lyönnillä. Kierrostulokset 73,70.70 pelannut Karlsson ratkaisi kisan viimeisen kierroksen takaysillä, jonka hän pelasi 33 lyöntiin Isometsän 37 lyöntiä vastaan.

Isometsä sijoittui toiseksi ja myös seuraavat sijat menivät SGA:n pelaajille, kun Carl Hellat ja Ilari Saulo jakoivat kolmatta sijaa ja Dominic Jones ja Kevin Jeegers viidettä. Kymmenen parhaan joukkoon mahtui vielä Timo Raukas (T8).

Yhdysvalloissa University of South
Alabamassa  opiskeleva Rasmus Karlsson kommentoi peliään kisan jälkeen:
’Löin hyvin tiiltä ulos, olen tehnyt viimeaikoina töitä varsinkin driverin kanssa, etten missaisi vasemmalle. Tässä kisassa löin hyvin ja jos missasin väylän, se oli oikealla.  Griinit olivat hitaat ja tein hyvää työtä pysyessäni kärsivällisenä. Oli kiva voittaa ensimmäinen kisani junnuvuosien jälkeen!’
Rasmuksella oli menestyksekäs kausi myös Yhdysvalloissa collegegolfissa – hän sijoittui upeasti kolmanneksi konferenssinsa finaalikisassa, saavutus johon vain harva suomalainen on pystynyt.

Naisten sarjassa Sandra Salonen oli viides. Vajaan vuoden SGA:n valmennuksessa ollut Sandra totesi,  että swingissä on vielä paljon työstettävää.
’Lähestymislyöntini olivat hyviä, mutta tulos kaatui avauksiin – kenttä oli tiukka tiiltä. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja oli kiva pelata, kisajärjestelyt toimivat hyvin’.

Seuraavaksi SGA:n pelaajat suuntaavat FT-kisaan Paltamoon, Sandralla edessä on myös Messilässä pelattava LETAKsen kisan 6-9.6.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset