Isometsä kahdeksas FT:n kisassa Paltamossa, valmentaja Dahlgren kolmas

title_131693    title_131694 

Eetu Isometsä.                Niklas Dahlgren.

Finnish Tourin kolmas osakilpailu pelattiin Paltamossa 30.5.-1.6. Season Golf Academyn valmennettavista parhaiten menestyi Eetu Isometsä, jonka sijoitus oli jaettu 8. sijalla tuloksella -1 (74, 71, 70).

Isometsä oli kokonaisuutena tyytyväinen suoritukseensa.
’Kisani oli nousujohteinen – paransin tulostani joka päivä. Pelini on mennyt eteenpäin joka osa-alueella, varsinkin päätöksenteon ja lähipelin suhteen. Kenttä on tiukka tiilta ja mielestäni alle par’in suoritus on kova Paltamossa’, Eetu kertoi.

Jaetulla 11. sijalla oli kolme SGA:n valmennettavaa – Rasmus Karlsson, Casper Simberg ja Dominic Jones, joista Jones oli ensimmäisen kisapäivän jälkeen jaetulla ykkössijalla Niklas Dahlgrenin kanssa. Niklaksen lopullinen sijoitus oli kolmas kokonaistuloksella -4 (68, 75, 69).

Aktiviisen kilpauran jo lopettanut Dahlgren työskentelee Season Golf Academyssa assistant coachina PGA-valmentajan opintojen ohella. Paltamon kisaan hän ei juurikaan ehtinyt valmistautua – kotimaassa golfkierroksia ennen kisaa kertyi 2,5.  
’Täytyy myöntää, että olin hieman hämmästynyt hyvästä lopputuloksesta, niin vähän olen ehtinyt pelata. Kisassa ratkaisi kokemus – Paltamo on tiukka kenttä, jossa ajatukset täytyy pitää kasassa koko ajan. Tämän vuotisen kisan kärkisijat menivät kokeneille pelaajille’.

Finnish Tour seuraava osakilpailu alkaa Peuramaalla torstaina 7.6.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset