Koivu 20. Sveitsissä, Nuutinen 36. Ranskassa

Kim Koivu sijoittui mainiosti 20:ksi Sveitsissä pelatussa Challenge Tourin kisassa. Koivun kokonaistulos oli -9 (72, 63, 70,70).  Toisen kisapäivän 63 lyönnin kierros sisälsi 8 birdiä ja 10 par’ia – jälleen osoitus siitä, mihin Kim parhaimmilaan kykenee. Kierros nosti Koivua tuloslistalla noin 90 sijaa. Kisan ylivoimaisen voiton vei Saksan Marcel Schneider kokonaistuloksella -22.

Kisassa oli mukana myös Lauri Ruuska, joka karsiutui jatkokierroksilta. Laurin bägistä kaivettiin Kimille viimeiselle kierrokselle driverin lapa, sillä Kimin oman driverin lavassa oli halkeamia. Challenge Tourin kokonaisrankingissa Kim on neljäs.

Ranskassa Sanna Nuutinen kisasi Ladies European Tourin Jabra Ladies Openissa, jossa kahdelle parhaalle oli luvassa paikka naisten Evian -majorturnaukseen.  Sannan sijoitus oli  36.  tuloksella +6 (71, 73, 75). Eroa kisan voittaneeseen Saksan Karolin Lampertiin jäi 11 lyöntiä.

Sannan kisaohjelma jatkuu  tällä viikolla Letaksen kisalla Messillässä ja ensi viikolla Tsekeissä. Juhannusviikolla on LET:in kisalla Thaimaassa.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset