Kim Koivu ylivoimaiseen voittoon FT:lla, Sanna Nuutinen 21. Letaksen kisassa

 

Kim Koivu voitti ylivoimaisesti Finnish Tourin osakilpailun Nokialla tuloksella -11 (63,67,75). Marginaalia toiseksi tulleeseen Mikael Salmiseen jäi 6 lyöntiä.

Koivu murskasi ensimmäisellä kierrokselle Nokian River Golfin Rock-kentän kenttäennätyksen, sillä lyöntejä kertyi vain 63 kappaletta.

Yhdysvalloissa opiskeleva Ilari Saulo sijoittui kisassa 16:ksi kokonaistuloksella +1 (75,73,69).
Saulo sai kisan aikana tietää, että hän pääsee varasijalta The Amateur Championships-kisaan Skotlantiin 18-23.6.2018.  Royal Aberdeen ja Murcar Links-kentillä pelattavaan kisaan osallistuvat SGA:sta myös Dominic Jones, Casper Simberg, Rasmus Karlsson ja Eetu Isometsä, jotka eivät pelanneet Nokian kisaa valmistautuessaan The Amateur-kisaan.

Sanna Nuutinen sijoittui Letaksen kisassa Sveitsissä 21:ksi.  VIimeiselle kierrokselle Sanna lähti kahdeksannelta sijalta, korttiin merkattiin neljä birdieä, mutta kuusi bogeya pudottivat sijoitusta. Samaan lopputulokseen päätyivät myös Oona Vartiainen ja Tiia Koivisto.

 – Omasta pelistä ja tekemisestä jäi hyvä fiilis, sain vietyä prosessia taas eteenpäin ja treenattua laadukkaasti koko viikon. Viimeiseen kisapäivään en tosin ole tyytyväinen, koska kolmeputtisia tuli liikaa ja ne tappoivat momentumin. Paremmalla puttipelillä olisin hätistellyt kärkeä. Toivon, että otin opit talteen tästä kisasta ja ensi viikolla Thaimaassa pelaan neljä ehjää kierrosta, Sanna kertoi kisan jälkeen.

 

Sveitsistä Nuutinen siirtyy siis Thaimaaseen, jossa pelataan Ladies Europen Tourin kisa 21-24.6.2018.

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset