Sga:n pelaajat valmistautuvat Turkish Amateur Openiin

Season Golf Academyn amatööripelaajien kisakauden viimeinen koitos on tällä viikolla pelattava Turkish Amateur Open Belekissä.

Kisapaikalle matkustivat maanantaina Eetu Isometsä, Mikko Sintonen, Casper Simberg, Fred Koskinen sekä valmentajana Niklas Dahlgren.

Kilpailukenttänä toimii Gloria Golf Resortin New Course, kuten viime vuonnakin. Tuolloin SGA:ta edustivat Eetu, Fred sekä Dominic Jones. Voittotulos oli tuolloin -12 ja SGAn pelaajista parhaiten pelasi Dominic, joka sijoittui kuudenneksi.

Kentällä on pelattu jo useampana vuotena Challenge Touriin kuuluva Turkish Airlines Challenge. Tänä vuonna voittotulos oli -18, paras suomlainen oli 17. sjoittunut Kim Koivu tuloksella -11.

Glorian uusi kenttä on pitkä – 6523 metriä, par 72 ja siltä löytyy viisi par-5 ja par-3 reikää. Kentän ruoho on bermudaa,  joten valmistautuminen varsinkin viheriöillä nousee tärkeään rooliin.

Maanantaina lento laskeutui paikallista aikaa kello 03.40 Antalyaan. Muutaman tunnin levon jälkeen vuorossa oli lyhyt lajiharjoittelu ja illalla palauttavat kuntosaliharjoittelut.

Tiistaina ja keskiviikkona harjoituskierrokset alkavat klo 7.00, jonka jälkeen pelaajat harjoittelevat harjoitusohjelmansa mukaisesti ja palautuvat joko rannalla tai hotellihuoneessa ennen illan kuntosaliharjoittelua.

Neljän kierroksen kilpailu alkaa torstaina 27.9. ja voittaja on selvillä sunnuntaina.

 

Teksti: Fred Koskinen

Kategoriassa Ajankohtaista, SGA:n uutiset