Henri Salonen

PGA Pro

Yhteystiedot
040 685 7747
golfhenrisalonen@gmail.com
Lisätietoja: golfhenrisalonen.fi

ALKUTALVEN OPETUSRYMÄT SEASON GOLF

2019

Sunnuntai klo 11-12 ja 12-13
Päivät: 13.1, 20.1, 3.2, 10.2, 24.2, 3.3, 10.3, 17.3
Hinta: 230€/hlö
Ryhmäkoko: max. 6 hlöä
Sisältää: opetuksen ja mahdolliset lähipelimaksut. Harjoituspallot eivät kuulu hintaan.

Keskiviikko klo 17-18 ja 18-19
Päivät: 16.1, 23.1, 6.2, 13.2, 27.2, 6.3, 13.3 20.3
Hinta: 230€/hlö
Ryhmäkoko: max. 6 hlöä
Sisältää: opetuksen ja mahdolliset lähipelimaksut. Harjoituspallot eivät kuulu hintaan.

Esittely

Olen toiminut golfopettajana vuodesta 2003. Sitä ennen kilpailin amatöörinä ja ammattilaisena kiertäen maailmaa pienemmillä ammattilaiskiertueilla. Innostuin lajista peruskoulun päätyttyä kaverin houkuttelemana. Siitä lähtien golf on ollut iso osa elämääni.

Menestyin nuorena kilpailemisessa, suurimpina saavutuksina kaksi Suomenmestaruutta, reikäpelissä -97 ja lyöntipelissä -98. Ulkomaisista kilpailuista kohokohdaksi nousi joukkue-MM kilpailut Chilessä, jossa sijoituimme viidenneksi. Tämä on kaikkien aikojen paras suoritus Suomelta lajin historiassa.

Kilpailu-uran jälkeen halusin pysyä hienon lajin parissa, joten lähdin kehittämään opetustaitojani. Aloitin golfopettajan uran Vihti Golfissa 2003, josta siirryin Vierumäelle opiskelemaan hierojaksi vuonna 2005. Tällöin jäin kesäopettajaksi golfin pariin. Hierojan ammattitutkinnon lisäksi olen kouluttautunut Mikkelissä fysioterapeutiksi, minkä kautta olen saanut paljon tietoa ihmisen liikkeen anatomiasta ja biomekaniikasta. Haluan auttaa golffareita parempaan fyysiseen kuntoon, ei pelkästään lajissa pärjäämiseksi, vaan yleisen hyvinvoinnin kannalta.

Oman kilpailumenestymisen takana on ollut vahvasti ammattitaitoiset valmentajat, niin seura- kuin liittotasollakin. Haluan jakaa tietotaitoani golfista niin valmennettavilleni kuin kuin lajin harrastajillekin.

Yhdeksän vuoden jälkeen Vierumäellä aloitin alkuvuodesta 2015 St. Laurence Golfin prona. Vastuullani on nuorten valmennus ja opetuspalvelut jäsenille ja vieraille. Muutimme perheineni Lohjalle, jossa toimin yhdessä vaimon kanssa perheyrityksessä. Minä teen golfhommia ja vaimo tekee töitä hiusten parissa parturi-kampaajana. Reilu vuodenikäinen Sandra-tyttömme kasvaa kovaa vauhtia ja hän aloitti juuri vuoropäivähoidossa. Nimikaima pelaakin golfia kovalla tasolla, saa nähdä innostuuko meidänkin tyttö lajista.

Kategoriassa Opettajat