Sanna Nuutinen varmisti paikkansa Ladies European Tourille myös vuodeksi 2019

Sanna Nuutisen kilpailukausi päättyi viime viikolla LETAKSEN (Ladies European Access Tour) kilpailuun Espanjassa. Kauden loppusaldona hän varmisti, että pelit jatkuvat myös ensi kaudella  Ladies European Tourilla.

Sanna pelasi kauden aikana LETAS -kiertueella 12 kilpailua,  kierroskeskiarvo oli 71,97  ja palkintorahoja hän ansaitsi 13.567€. Kilpailukauden paras lopputulos tuli kotimaassa Viaplay Ladies Finnish Openissa, jossa hän sijoittui toiseksi.
Pelissä tapahtunutta kehitystä hän kuvasi lyhyesti: “Pelini on kokonaisuutena mennyt eteenpäin – edelleen pitää jatkaa kovaa treeniä ja oikeiden asioiden työstämistä”.

Sanna on nyt ansainnut kategorian 7 ensi vuodeksi LET:ille. Sijoittumalla viiden kärkeen LET:in karsintafinaalissa hän voi vielä parantaa kategoriaan. Nuutinen pelasi tällä kaudella  7 kilpailua Ladies European Tourilla kierroskeskiarvolla 73,30. Kauden LET-ansiot olivat  9.260€.

LETAS-rankingin voitti Ruotsin Emma Nilsson, joka pelasi 11 kilpailua kierroskeskiarvolla 70,69, palkintorahoja Nilsson tienasi 21.347€.

Sanna liittyi Season Golf Academyyn puolitoista vuotta sitten. Hänen tavoitteena on mm. edustaa Suomea Tokion Olympialaisissa ja Akatemiassa hänet tunnetaan tunnollisena, määrätietoisena ja ahkerana harjoittelijana.

Teksti: Fred Koskinen

 

Sannan Nuutisen pelit jatkuvat myös ensi vuodelle Ladies European Tourilla.

Kategoriassa Ajankohtaista