Kim Koivu 9. kauden avauskilpailussa European Tourilla

Kim Koivu aloitti European Tour kauden 2019 upeasti sijoittumalla yhdeksänneksi Honma Hong Kong Openissa. Koivu pelasi kierrostulokset 69,67,69,67, yhteensä 272 (-8). Palkintorahoja Kim kuittasi kisasta 33 012 euroa. Viimeisellä kierroksella sää oli sateinen – siihen nähden Koivun 67 lyöntiä oli loistava tulos.

Kilpailun voittoon nousi Englannin Aaron Rai tuloksella 263 (-17). Rai voitti kaudella 2017 kolme kertaa Challenge Tourilla ja pelasi viime kaudella ensimmäistä kauttaan European Tourilla. Top 10 mahtui myös muun muassa Matthew Fitzpatrick, Rafa Cabrera Bello sekä Sergio Garcia.

Koivu pelaa alkavalla viikolla Mauritiuksella Afrasia Bank Mauritius Openissa, jonka jälkeen hän jatkaa Etelä-Afrikkaan, jossa hän pelaa Joburg Openin sekä Alfred Dunhill Championshipin.

Teksti: Fred Koskinen

 

 

 

 

 

 

Seuraavaksi Kim Koivu pelaa 29.11.-2.12. European Tourin kisassa Mauritiuksella ainoana suomalaisena.

Kategoriassa Ajankohtaista