Kauden 2019 toinen European Tour kilpailu käynnistyy Mauritiuksella

Kim Koivu starttaa kauden 2019 Race To Dubain toiseen osakilpailuun Mauritiuksella torstaina 29.11. kello 07.10 paikallista aikaa.

Afrasia Bank Mauritius Open on sekä European Tourin, Sunshine Tourin että Asian Tourin yhteiskisa ja pelataan jo neljättä vuotta peräkkäin.

Kenttä on 6767 metriä pitkä ja hyvin pehmeä ja pitkistä draiveista on Koivun mukaan iso etu.

European Tourilla kaudella 2019 pelataan viisi osakilpailua Afrikassa. Mauritiuksen jälkeen pelataan Etelä Afrikassa Joburg Open sekä Alfred Dunhill Championship. Maaliskuussa Kenya Open, joka aikaisemmin on pelattu Challenge Tour kilpailuna. Kenyassa Kim Koivu teki Challenge Tour ammattilaisdebyyttinsä kaudella 2018 sijoittuen neljänneksitoista. Viides kilpailu on syksyllä pelattava perinteikäs Nedbank Golf Challenge.

Tämän viikon kilpailussa on mukana 50 eteläafrikkalaista pelaajaa. Tunnetuin heistä on nelinkertainen Major voittaja Ernie Els. Hän on myös suunnitellut the Four Seasons Golf Club Mauritius at Anahita kentän ja toivoo European Tourin haastattelussa, että tästä olisi hänelle hyötyä.

Muita nimekkäitä eteläafrikkalaisia on myös viime vuoden voittaja Dylan Fritteli sekä vuoden 2015 kilpailun voittaja George Coetzee.

Teksti: Fred Koskinen

 

 

 

 

 

 

 

 

@RobertLindstromPhotography
Kategoriassa Ajankohtaista