David Da Silva valittu vuoden 2018 golfvalmentajaksi

Suomen PGA valitsi Season Golf Academyn (SGA) päävalmentajan David Da Silvan Vuoden Valmentajaksi. Valinnan tekivät Suomen PGA:n opettajajäsenet ja valinta julkistettiin järjestön vuotuisessa gaalassa 19.12.2018.

Perusteena Davidin valinnalle oli mm. se, että hänen valmennettavansa menestyivät kauden aikana erittäin hyvin niin amatööri- kuin ammattilaiskisoissa. PGA Suomen tiedotteen mukaan suurimpana sulkana Silvan hattuun voidaan laittaa Kim Koivun luotsaaminen kolmeen Challenge Tour -voittoon ja nousuun Euroopan Tourille.

Valinta oli Davidille mieluisa yllätys.

”Minulle on todella iso kunnia tulla nimetyksi Vuoden Valmentajaksi. Kun miettii kautta 2018, kuinka historiallinen se oli suomalaisessa golfissa ja kuinka paljon Suomessa on hyviä golfvalmentajia, niin tunnen olevani onnekas saadessani tämän palkinnon. Tämä lisää entisestään motivaatiotani työskennellä suomalaisen golfin eteen parhaalla mahdollisella tavalla”, Silva totesi kiitospuheessaan.

Valmentajana toimiminen vaatii paljon työtä ja matkustelua ja Silva korostaakin perheen tuen tärkeyttä valmentajan työssään.  ”Suuret kiitokset vaimolleni Sadulle sekä muulle perheelle täällä Suomessa ja Portugalissa”.

David kiitti puheessaan myös SGA:n taustavoimia, apuvalmentajaa ja matkatoimisto Golden Sun Golfin toimitusjohtajaa, joka vastaa akatemian ulkomaan leirijärjestelyistä.  ”Isot kiitokset Roger Kempelle, Sanna Kujansuulle, Niklas Dahlgrenille ja Mia Uusitalolle. On harvinaista valmentajalle päästä työskentelemään vain nuorten ja huippupelaajien parissa, ja olen siitä todella onnellinen. Kiitos totta kai myös pelaajille, jotka luottavat minuun”, Silva kiittää.

Silva nostaa esille myös yhteistyön voiman, joka vie suomalaista golfia eteenpäin.

”Kiitos Suomen PGA:lle, Suomen Golfliitolle sekä kaikille valmentajille ja pelaajille, jotka ovat toivottaneet minut tervetulleeksi suomalaiseen golfperheeseen. Uskon, että yhteistyöllä, päättäväisyydellä ja oikeisiin asioihin keskittymällä suomalainen golf kehittyy ja menee eteenpäin”, Silva päättää.

David on toiminut Season Golf Academyn päävalmentajana sen perustamisesta lähtien viisi vuotta sitten. Hän on Portugalin kansalainen, joka asuu vakituisesti Suomessa.

Season Golf Academy sai jo aiemmin tänä vuonna Golfliiton Vuoden Golfteko -palkinnon. Perusteeksi palkintolautakunta totesi mm. että SGA on vaikuttanut merkittävästi suomalaisen kilpagolfin tason nousuun.

Lämpimät onnittelut Davidille Season Golfin henkilökunnalta ja Season Golf Academyn valmennettavilta!

Kategoriassa Ajankohtaista