Evli Pankki ja Kim Koivu yhteistyöhön

Evli Pankki on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Season Golf Academyn valmennuksessa olevan Kim Koivun kanssa.
Tiedotteessaan Evli mainitsee, että Koivu on yksi eurooppalaisen golfin nousevista tähdistä, jolle vuosi 2018 oli läpimurtovuosi. Koivu aloitti ammattilaisuransa vasta 12 kuukautta sitten. Ensimmäinen kokonainen kausi ammattilaisena on ollut menestystarina kolmella European Challenge Tour -turnausvoitolla viiden kuukauden aikana. Näillä kolmella voitolla hän varmisti paikkansa vuoden 2019 Euroopan kiertueelle.

Kim Koivun suomalaiset juuret, Evli Pankin varallisuudenhoitoliiketoiminnan kehitys ja yrityksen vahvat arvot muodostavat hyvät lähtökohdat yhteistyölle. Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi: ”Kimin erinomaiset saavutukset ja omistautuminen kehittymään maailmanluokan pelaajiksi sekä hänen nöyryytensä ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita Evli etsii sponsoroitavissaan. Yhteistyö auttaa Evliä kasvattamaan tunnettuuttamme ja markkinoimaan suomalaista osaamista ulkomailla. Olemme innokkaita olemaan osa Kimin menestystarinaa ja uskomme, että tämä on hedelmällinen yhteistyö molemmille osapuolille.”

Kim Koivu on myös iloinen voidessaan ilmoittaa uudesta yhteistyöstä ja lisää: ”Olen todella tyytyväinen Evlin kumppanuudesta ja arvostan heidän tukeaan. Kulunut vuosi on ollut hämmästyttävä ensimmäinen ammattilaisvuosi minulle ja toivon voivani kehittyä entisestään vuonna 2019.”

Lisätietoja:
Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 50 553 3000, maunu.lehtimaki@evli.com

 

Kategoriassa Ajankohtaista