SGA:n amatööripelaajat aloittavat kauden 2019 Espanjassa

Aikaisin uudenvuodenpäiväna 1.1.2019 SGA:n amatööripelaajista Aaro Parkkinen, William Stein, Antti Vahvaselkä, Kevin Jegers, Mattias Varjun ja Markus Varjun matkasivat Malagan alueelle Espanjaan. Näiden pelaajien ohjelmassa nyt kolmatta kertaa pelattava FinnishGolf.com Open.  Leirille mukaan lähtivät myös Ralf Kivi ja Anna Kuitunen, jotka intensiivisen sisäharjoittelun vastineeksi testaavat välillä pelikuntoa kentillä.  Valmentaja matkalla on  Niklas Dahlgren.

FinnishGolf.com -kisassa pelataan 3-5.1.  54 reikää. Pelaajilla on onnistuessaan mahdollisuus kerätä WAGR-pisteita (World Amateur Golf Ranking).  Kisa käydään viimevuotiseen tapaan Lauron kentällä. Viime vuonna voittotulos oli -4 ja tuolloin SGAn pelaajista parhaiten sijoittui Kevin Jegers, joka oli kuudes.

Seuraavalla viikolla Atalaya Golf & Country Clubilla pelataan Copa Andalucia 09-12.01. Mukana ovat Anna Kuitunen, Kevin Jegers sekä Mattias Varjun.

Kilpailujen tuloksia voit seurata täältä:

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1722178/info
http://www.nextcaddy.com/tour/27909

Teksti: Fred Koskinen

Kategoriassa Ajankohtaista