Kim Koivu 38. European Tourin kisassa Dubaissa

Kim Koivu sijoittui European Tourin osakilpailussa Omega Dubai Desert Classicissa jaetulle 38. sijalle kierrostuloksin 67,68,72,72,279 (-9).

Koivu aloitti kilpailun vahvasti torstaina upealla 67 lyönnin kierroksella, joka ei sisältänyt yhtään bogia.

Perjantaina hän jatkoi loistavia otteitaan pelaamalla 68, -4. Viikonloppuun Koivu lähti yhdeksänneltä sijalta ja vaikka hän löikin loistavasti, putit eivät tahtoneet pudota ja tulokseksi jäi 72. Sunnuntaina Koivu pelasi yhdessä viime viikon Abu Dhabi HSBC Championshipin voittajan Shane Lowryn kanssa. Toinen peräkkäinen 72 lyönnin tulos jätti Koivun jaetulle 38. sijalle, josta hän tienasi € 17,436.

Koivun mukana Dubaissa oli Season Golf Academyn päävalmentaja David Silva. Koivu on tunnettu kovana harjoittelijana ja hän on viettänyt pitkiä päiviä kentällä niin harjoituspäivinä kuin kilpailukierrosten jälkeen. Hän jatkanee hyviä otteitaan ja huippusijoitus tulevissa kilpailussa ei olisi yllätys.

Dubaissa voiton vei Bryson Dechambeau tuloksella 264 (-24), toiseksi tulleeseen Matt Wallaceen eroa jäi lopulta 7 lyöntiä.

Koivu nähdään tällä viikolla Saudi Arabiassa, jossa pelataan European Tourin kalenteriin lisätty Saudi International powered by SBIA. Rahakkaassa $ 3, 500,000 kisassa on Koivun lisäksi muun muuassa viime viikon PGA Tour voittaja ja World Rankingin ykkönen Justin Rose, Brooks Koepka, Dustin Johnson, Bryson Dechambeau sekä suurin osa European Tourin kärkipelaajista.

Saudi Arabian jälkeen Koivu suuntaa näillä näkymin vielä Australiaan, jossa pelataan European Tourin kaksi osakilpailua: ISPS Handa Vic Open sekä ISPS Handa World Super 6 Perth.

Seuraa tuloksia täältä:

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2019/tournamentid=2019014/index.html

Teksti: Fred Koskinen

Kategoriassa Ajankohtaista