Lauri Ruuska 7. Meditterranean Tourilla Egyptissä

Lauri Ruuska sijoittui hyvin kauden avauskilpailussaan Egyptissä. Kierrostuloksin 74,64,65 Ruuska jakoi kisan seitsemättä sijaa.

Syksyn ja talven Ruuska on hionut tekniikkaa Season Golfissa valmentaja David Da Silvan kanssa. Davidin mukaan Laurin lyönnit ovat jo pitkään näyttäneet todella hyviltä, myös Trackman-tilastot kertovat samaa. Meditterranean Tourin kisat tarjoavat hyvän mahdollisuuden tekniikan sisäänajoon peliolosuhteissa sekä valmistautumiseen varsinaisen kisakauden aloitukseen huhtikuussa.

– Ennakko-odotuksiin nähden kisa oli onnistunut, Lauri kertoo Egyptistä.
– Pitkän kisatauon jälkeen ensimmäinen kierros oli vielä vähän ruosteista, mutta pelissä oli jo paljon hyviä elementtejä. Toisena päivä yllätin jopa itseni pelaamalla huippuhyvää golfia (64), joka on ammattilaisurani paras kierrostulos.  Kolmas kisapäivä oli hyvin toisen päivän kaltainen, mutta putteri ei ollut kuumana toisen päivän tapaan.
– Kokonaisuutena hyvä, nousujohteinen kisa – hallissa treenatut asiat alkoivat tulla hyvin esille pelissä.

Tavoitteena European Tour

Laurin tavoitteena on nousta European Tourille kahden seuraavan vuoden aikana. Tämän kauden tavoite on menestyä Challenge Tourin kisoissa.  Lauri on mukana Golfliiton Team Finland Pro -ryhmässä, joka takaa villien korttien kautta pelimahdollisuuksia Challenge Tourille.

Egyptissä Lauri pelaa vielä toisen kisan ennen kuin siirtyy Espanjaan PGA Cataloniaan, jossa pelataan Nordic Leaguen neljä Winter Series -kisaa.

Maanantaina 4.2. alkavat kisan tuloksia voi seurata täällä:

 

Kategoriassa Ajankohtaista