Golfliitto, Haukilahden Lukio ja Season Golf Academy yhteistyöhön urheiluakatemiavalmennuksessa

Opiskelun ja golfharjoittelun yhdistämiseen panostetaan Espoossa. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian, URHEAn, piiriin kuuluva Haukilahden lukio ja Suomen Golfliitto ovat sopineet lajivalmennuksen järjestämisestä yhdessä valmennuskeskus Season Golf Academyn kanssa syyslukukaudesta 2019 lähtien.
Kolme kertaa viikossa tapahtuvaan valmennukseen kuuluu lajiharjoittelun lisäksi myös fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä luentoja golfin eri osa-alueilta. Akatemian valmentajien rooliin kuuluu myös tukea urheilijoiden henkilökohtaisia valmennusprosesseja. Season Golf Academyn puolesta päävalmentajana toimii David Silva.
Sinä lukioon hakeva golfari, joka haluat kehittyä kilpaurallasi – varmista laadukas ympärivuotinen valmennus ja hae Haukilahden lukion urheilulinjalle golfvalmennusryhmään.

Lisätietoja hakuprosessista saat oman koulusi opinto-ohjaajaltasi.

Katso urheilulinjan hakuinfo:
www.haukilahdenlukio.fi/ urheilulinja

Tiedustelut myös:

Suomen Golfliitto / Juha Juvonen
Haukilahden lukio / Heikki Taskinen
Season Golf Academy / Sanna Kujansuu
040-8334000, sanna.kujansuu@seasongolf.fi
Kategoriassa Ajankohtaista