Lauri Ruuska 10. Nordic Leaguen avauskisassa Espanjassa

Nordic Leaguessa pelataan helmi-maaliskuussa Espanjassa neljä talvikilpailua, joista kaksi ensimmäistä PGA Catalunyassa. 12.-14.2. pelatussa ensimmäisessä kilpailussa Season Golf Academyn Lauri Ruuska pelasi vakuuttavasti jakaen kymmenettä sijaa tuloksilla 71,66,71. Marraskuussa SGA:han liittynyt Joonas Granberg sijoittui jaetulle 43. sijalle.

Ruuska ja Granberg osallistuvat myös seuraavaan, 17.-19.2. pelattavaan PGA Catalunya Resorts Championshipiin. Kahteen viimeiseen kilpailuun, SGT Winter Series Lumine Hills & Lakes Openiin osallistuvat SGA:sta Ruuskan lisäksi Christoffer Jusslin, Eetu Isometsä, Casper Simberg sekä Tyko Tuohimaa.

Nämä Nordic Leaguen kovatasoisimpiin kuuluvat kilpailut toimivat myös loistavana valmistautumisena tulevaan kauteen. SGA:n pelaajat harjoittelevatkin kilpailujen ohella pitkiä päiviä.

Myös Ladies European Tourilla pelaava Sanna Nuutinen oli mukana PGA Catalunyassa valmistumassa tuleviin kilpailuihin. Espanjasta Nuutinen suuntasi Australiaan, missä hän pelaa kolme LET kilpailua. Niistä ensimmäinen on 20.-24.2. pelattava Australian Ladies’ Classic.

Ensimmäisessä PGA Catalunyan kilpailussa oli paikan päällä myös päävalmentaja David Da Silva. Hän kommentoi SGA:han vastikään liittyneen ja parin vuoden tauon jälkeen kilpakentille palanneen Joonas Granbergin otteita seuraavasti:   ”Joonas on harjoitellut kovaa ja määrätietoisesti sekä hallissa kotimaassa että Espanjassa. Pidän todella hänen asenteestaan ja kyvystään pelata peliä.”

Seuraa tuloksia:
http://eccotour.org/scores/#/competition/1833619/results
http://eccotour.org/scores/#/schedule

Teksti: Fred Koskinen

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista