Ilari Saulo terveiset Australiasta

Australian kisareissu on paketissa ja olen tällä hetkellä takaisin Nashvillessä jatkamassa opintoja Middle Tennessee State Universityssä.

Matka oli erittäin onnistunut, ja Australia menee todennäköisesti listan kärkeen kaikista paikoista, joihin olen tähän mennessä matkustanut. Tuntuu, että aikalailla kaikki toimii siellä: sää on lähes aina hyvä, golfkentät erinomaisia, kilpailut hyvätasoisia ja hyvin järjestettyjä, ihmiset mukavia ja ruoka hyvää. Mitä muuta voi matkalta toivoa?

Kisareissuni sisälsi kolme Melbournessa ja Sydneyssä pelattua kilpailua, Australian Amateur, NSW Amateur ja Avandale Amateur. Kaikki nämä kilpailut olivat erittäin hyvin järjestettyjä ja kovatasoisia (WAGR A-B kategoria). Myös kentät olivat hienossa kunnossa ja harjoitusalueet hyviä. Asuin kahdessa eri isäntäperheessä, mikä helpotti arkea ja asioiden hoitamista ja säästi myös hieman rahaa. Perheasuminen oli mukavaa vaihtelua, eikä tarvinnut murehtia hotellikuolemasta.

Parasta reissussa oli tietysti kilpaileminen. Viiden kuukauden kilpailutauon jälkeen numerolapun rintaan laittaminen tuntui erittäin hyvältä. Kaipasin sitä tunnetta, mitä kilpaileminen minulle antaa. Pelini oli ymmärrettävästi hieman ruosteista, mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen lopputuloksiin. Kolmen kilpailun kierroskeskiarvoni oli 72.14, mikä oli ihan kiitettävä suoritus pitkä kilpailutauko huomioon ottaen.

Australian kilpailureissu antoi minulle hyvän kuvan siitä, missä pelini on tällä hetkellä ja mitä osa-alueita pitää kehittää. Seuraavat kaksi kuukautta menevät golfin, fysiikkatreenin ja koulutöiden parissa.

Terveisin,
Ilari Saulo

Kategoriassa Ajankohtaista