Lauri Ruuska kolme kertaa Top 10:ssä Nordic Leaguen talvisarjassa

 

Lauri Ruuska pelasi vahvan kisarupeaman sijoittuen kolme kertaa kymmenen parhaan joukkoon Espanjassa helmikuun loppupuolella ja maaliskuun alussa pelatuissa neljässä Nordic Leaguen talvikilpailussa. Pystyäkseen täysimääräisesti hyödyntämään poikkeuksellista lyöntipituuttaan Ruuska on tehnyt kovasti töitä etenkin draivaamisensa tarkkuuden kehittämiseksi. Työ on tuottanut tulosta ja hän pelasi nämä neljä kilpailua tasaisesti kierroskeskiarvolla 70,33. Nordic Leaguen rankingissa hän on tällä hetkellä sijalla 14.

Viimeisessä kahdessa kilpailussa mukana olleet muut SGA:n pelaajat eivät onnistuneet läpäisemään cut-rajaa, mutta he hyödynsivät ajan kovaan harjoitteluun talvella tekemiensä muutosten työstämiseksi.

Ruuska ja muut pelaajat ovat nyt palanneet takaisin Suomeen ja Season Golfiin harjoittelemaan tulevia kilpailuja varten. Nordic League jatkuu huhtikuun lopulla varsinaisen kauden alkaessa.

Teksti: Fred Koskinen

Kategoriassa Ajankohtaista