Kim Koivulle Vuoden Golfteko -palkinto

Kim Koivu sai Golfliiton vuosittaisessa gaalassa Vuoden Golfteko-palkinnon.
Palkinto myönnettiin hänen poikkeuksellisen nopeasta nousustaan Challenge Tourilta European Tourille. Koivu voitti vuonna 2018 kolme Challenge Tourin osakilpailua, joiden myötä hän sai kortin ET:lle.

” On tosi hienoa saada näin merkittävä tunnustus Golfliitolta. Viime kausi ylitti kaikki odotukset ja on aina hienoa saada tunnustus kovasta työstä. Erityinen kiitos SGA:lle ja ennen kaikkea valmentaja David Da Silvalle tuesta ja ohjauksesta pitkän prosessin aikana ”,  Koivu kommentoi.

Koivun puolesta palkinnon vastaanotti Golfgaalassa SGA:n päävalmentaja David Da Silva – Kim itse oli ET:n kisassa Keniassa.

Season Golf Academy on vuoden sisällä saanut kolme tunnusta – vuoden 2018 Golfgaalassa se palkittiin Vuoden Golfteko-palkinnolla siitä, että se on toiminnallaan nostanut koko suomalaisen kilpagolfin tasoa. Joulukuussa 2018 David Da Silva valittiin vuoden valmentajaksi PGA:n gaalassa.

Kategoriassa Ajankohtaista