Sanna Nuutinen 15. Letaksen kisassa Ranskassa

SGA:n valmennuksessa oleva Sanna Nuutinen sijoittui jaetulle 15. sijalle Terre Blance Ladies Open -kisassa Ranskassa kierrostuloksin 70, 79 ,70, yhteistulos +3.

Kisan jälkeen Nuutinen kertoi, että ensimmäinen ja viimeinen päivä olivat helppoja – hän osui niin griineihin kuin väyliinkin. Toisena päivä kylmä ilma ja sade sekoittivat peliä, tuli muutama vino lyöntiä eivätkä putit tahtoneet upota mistään.  Viimeiseen pelipäivään hän lähti sijalta 31 – nousua viimeisenä päivänä siis 16 sijaa. Pelissään Sanna kertoi olevansa tyytyväinen pallon lyömiseen, jonka hän korjasi edellisellä viikolla isosta draw-kierteestä ja hook-misseistä fadeen.

Ranskasta Sanna palaa viikoksi Suomeen treenaamaan, sitten on edessä viikon leiri Portugalissa muiden SGA:n ammattilaisten sekä huippuamatöörien kanssa. Seuraava kisa on LET:n kisa Marokkossa huhtikuun lopussa.

Kategoriassa Ajankohtaista