Sanna Nuutinen voittoon Letas-kiertueella Tsekissä

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitkän kisaputken jälkeen Sanna oli mukana Season Golf Academyn leirillä Nordcenterissä 23-26.7.
Kuvassa swingitreeniä päävalmentaja David Da Silvan kanssa.

Sanna Nuutinen pelasi erinomaisen, nousujohteisen kisan Tsekissä pelatussa Letas-kiertueen osakilpailussa. Kierrostulokset 72, 69, 68 pelannut Sanna lähti viimeiselle kisakierrokselle kolme lyöntiä kärjestä jäljessä. Lopulta eroa toista sijaa jakaneisiin kolmeen pelaajaan jäi yksi lyönti.  Tämä oli Sannan toinen voitto Letas-kiertueella, vuonna 2016 hän oli ensimmäinen Strasbourgin kisassa.

Voiton myötä Sanna nousi Letas-rankingin kärkeen, kun kauden jälkeen viisi parasta pelaajatarta saavat pelioikeuden naisten pääkiertueelle Ladies European Tourille (LET), jolla Nuutinen on pelannut tälläkin kaudella rajoitetulla pelioikeudella. LETin kisoja on tällä kaudella jäljellä vielä viisi, joiden kautta Sannan tavoitteena on saada parempi kategoria LETille ensi vuodeksi, kuin mitä Letaksen kautta on mahdollista saada.

Lämpimät onnittelut Sanna koko SGA:n ja Season Golfin tiimiltä!

 

Kategoriassa Ajankohtaista