Julia Kettinen

Hei!

Olen Julia Kettinen, Master Golfin pro.

Olen valmistunut Golfin ammattivalmentajaksi joulukuussa 2018. Valmentamisen ohessa opiskelen Itä-Suomen Yliopistossa Liikuntalääketieteen maisteriksi.

Olen erityisen kiinnostunut Golfin terveysvaikutuksista, joista teen myös tutkimustyötä. Tavoitteenani on herätellä ihmisiä pohtimaan, miten golfin pelaamisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla voi vaikuttaa lyöntitekniikan lisäksi myös omaan terveyteen.

Golfista ja pelaamisesta, kuten elämästäkin nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa myös kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiin. Haluan aidosti auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, jotta onnistut ja voit hyvin niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Ajanvaraukset yksityistunneille ja ryhmävalmennuksiin GolfBoxin kautta tai sähköpostitse.

Tervetuloa onnistumaan ja innostumaan!

Julia Kettinen
0500 411601
julia@kettinen.fi

Kategoriassa Opettajat