Season Golf on suljettu torstaista 19.3. alkaen

Hallituksen harrastustiloihin ja -paikkoihin liittyvän suosituksen mukaisesti Season Golf on suljettu torstaista 19.3. alkaen.

Torstaina 19.3. ja perjantaina 20.3. ne asiakkaat, joilla on vuokrattu bägikaappi, voivat tulla hakemaan bäginsä klo 9-21 välisenä aikana.   Tämän jälkeen bägin hakemisesta pitää sopia erikseen sähköpostitse: sanna.kujansuu@seasongolf.fi.  Bägin hakemisen yhteydessä hallissa ei voi harjoitella.

Suurin osa Season Golfissa opettavista golfopettajista on jo tehnyt päätöksen peruuttaa ryhmäharjoituksensa tai siirtää ne myöhempään ajankohtaan. Mikäli golfopettaja haluaa jatkaa jo aloittaineiden ryhmien toimintaa, hänellä on mahdollisuus opettaa hallissa korkeintaan 6 hengen ryhmiä. Tällöin halli avataan vain ko. ryhmää varten.  Opettajat tiedottavat käytännöistään asiakkailleen.

Hallin avaamisesta tiedotamme kotisivulla www.seasongolf.fi ja facebookissa.
Lisätietoja: Sanna Kujansuu, 040 833 4000, sanna.kujansuu@seasongolf.fi
Kategoriassa Ajankohtaista