Tule Nordcenteriin pelaamaan Season Golf Academyn valmennettavien kanssa!

Kuvassa Season Golf Academyn valmennettavia Nordcenterissä kesällä 2019.
Nyt sinulla on  mahdollisuus pelata pro-am joukkuekisassa Season Golf Academyn valmennettavien kanssa perjantaina 10.7. Nordcenterin Benz-kentällä.  (Benz on Nordcenterin kentistä se lempeämpi).
3-4 hengen joukkueissa on mukana yksi kilpapelaaja. Tapahtumassa on mukana Suomen ja Eestin eturivin amatööripelaajia ja myös ammattilaisia, mm. Ladies European Tourilla pelaava Sanna Nuutinen ja TarinaGolfin tykittäjä Lauri Ruuska.
Pelimuotona on bestball, jossa kaikki pelaavat omalla pallollaan tiiltä reikään.
Joukkueen tulokseen huomioidaan kaksi parasta pistebogeytulosta.

Yhteislähtö Benzillä on klo 10.00. Kisan jälkeen on ruokailu ja illanvietto, jossa musiikista vastaa The Voice of Finlandista tuttu Juuso Vuorinen.

Kolme parasta joukkuetta palkitaan, samoin pisin draivi (reikä 11) ja lähimmäksi lippua (reikä 5). Palkintojen jaossa läsnäolevien kesken arvotaan 3  palkintoa niiden kesken, jotka eivät saaneet muuta palkintoa.

Ilmoittautuminen joukkueittain tai yksittäin tiistaihin 7.7.  mennessä puhelimitse Nordcenterin caddiemasterille 019 276 6850.

Peliryhmät muodostetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.
Kilpailumaksu on 25€ Nordcenterin jäsenille ja 70€ muille.

Season Golfin kanta-asiakkaana pääset kisaan hintaan 60€ sisältäen  ruokailun kisan jälkeen. Muista ilmoittautuessasi mainita kanta-asiakasedusta ja ota kanta-asiakaskortti mukaan, kun ilmoittaudut caddiemasterille kisapäivänä!

Kategoriassa Ajankohtaista