Season Golfin uuden harjoittelukeskuksen rakentaminen käynnistyy

Oy Season Golf Ab rakentaa Espoon Suomenojalle nykyisen kuplahallin korvaavan, modernin ja ympärivuotisesti toimivan harjoittelukeskuksen. Keskuksen talviharjoitteluun tarkoitettuun ylipainehalliosaan tulee kahteen kerrokseen yhteensä 48 lyöntipaikkaa ja kolme suurta lähipelialuetta. Lisäksi halliin tulee kiinteä osa, johon kahvila-, saniteetti- ja toimistotilojen ohella sijoittuu opetusstudioita sekä ulkorangelle suuntautuvia katettuja lyöntipaikkoja. Kesäkaudella keskus tarjoaa laadukkaat ulkoharjoittelupaikat kaikille golfin osa-alueille.

Harjoitteluhallin rakentamista valmistelevat toimenpiteet ovat käynnistyneet viikolla 27. Pyydämme Season Golfin asiakkaita ottamaan huomioon seuraavat näistä toimenpiteistä aiheutuvat muutokset toiminnassamme:

  • Osa pysäköintialueesta poistetaan käytöstä. Pysäköinti on mahdollista yläparkkipaikalla valkoisen talon ja hallin välissä sekä rangen valkoisen lauta-aidan luona.
  • Maanantaista 6.7. alkaen chippi- ja puttigreeni eivät ole enää käytössä, muilla lähipelialueilla ja rangella voi harjoitella normaalisti.
  • Pölyävät ja meluavat toimenpiteet tehdään arkisin klo 7-11, jolloin Season Golf ei ole auki asiakkaille.

Jos rakentamiseen ei koronaviruksen takia ei tule viivästyksiä, uusi harjoitteluhalli on valmis keväällä 2021.

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Sanna Kujansuu, sanna.kujansuu@seasongolf.fi, puh. 040- 833 4000

Kategoriassa Ajankohtaista