Season Golf etsii caddiemasteria osa-aikaiseen työsuhteeseen

Espoon Suomenojalla sijaitseva Season Golf on Suomen suurin golfin ympärivuotinen harjoittelukeskus. Palvelujamme käyttävät niin golfin alkutaipaleella olevat kuin aktiiviset harrastajat ja golfammattilaiset. Season Golfin yhteydessä toimii myös maamme suurin golfin kilpavalmennusakatemia, Season Golf Academy.

Etsimme nyt  asiakaspalveluhenkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työhön kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, mm. kassatyöskentely ja ajanvarausten vastaanotto.  Koronavirusrajoitteiden takia kahvilamme on suljettu, mutta normaalitilanteessa työhön kuuluu myös kahvilatuotteiden valmistus ja myynti. Kassapisteemme on suojattu kattavasti muovipleksillä ja tarjoamme henkilökunnalle kasvomaskit.

Aiempi asiakaspalvelukokemus ja golfin tuntemus ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä – tärkeintä on positiivinen asenne asiakaspalveluun. Tehtävä sopii hyvin esim. golfia harrastavalle opiskelijalle. Työvuoroja tehtävässä olisi 3-5 / viikko aukioloaikojemme mukaisesti klo 9-21 kaikkina viikonpäivinä.

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse Sanna Kujansuulta, 040 833 4000 tai sähköpostitse sanna.kujansuu@seasongolf.fi.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostitse:  sanna.kujansuu@seasongolf.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Kategoriassa Ajankohtaista