UUTUUS! Lauantaiaamun GOLF&FYSIIKKA -klinikat

Lauantaisin klo 10-12
25.2. alkaen
Golf- ja fysiikkatreenit + pientä purtavaa
6-8hlö
99 € / kerta

Tiedot

AIKA

Lauantaisin klo 10-12

25.2. / 11.3. / 18.3. / 25.3. / 1.4. / 15.4.

ESITTELY​​​​​​​

Uusi uniikki treenikonsepti jossa mahdollisuus päästä harjoittelemaan samalla kertaa sekä golfia että fysiikkaa Niklas 'Dallu' Dahlgrenin ja Eero 'Erssu' Partion johdolla. Lisätietoja valmentajista luettavissa sivun alhaalta.

Kahden tunnin harjoituksiin sisältyy 50 min golfia Niklaksen vetämänä ja 50 min fysiikkaosio Eeron vetämänä. Viikoittain vaihtuvissa teemoissa käydään läpi aihealueeseen liittyviä treenejä ja yritetään löytää jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti kohdistettuja harjoitteita. Jäljelle jäävä aika käytetään vapaalle keskustelulle jossa voi kysyä mitä vaan mieltä askarruttavaa golfiin tai fysiikkaan liittyvää. Tarjolla myös pientä purtavaa ja kahvia.

Yhteen klinikkaan otetaan 6-8 henkilöä. Ryhmä jaetaan kahtia siten, että puolet on golfissa ja puolet fysiikassa. Puolessa välissä vaihto.

Klinikat sopivat kaikentasoisille pelaajille jotka haluavat kehittyä golfareina sekä ovat kiinnostuneita oppimaan lisää golfia tukevasta fysiikkaharjoittelusta.

Klinikoiden teemat:

25.2. Jalkojen käyttö lyönnissä
11.3. Systemaattinen harjoittelu
18.3. Hallittu kierto

25.3. Jalkojen käyttö lyönnissä
1.4. Systemaattinen harjoittelu
15.4. Hallittu kierto

HINTA

99 € / osallistuja / klinikka, joka maksetaan paikan päällä Season Golfin caddiemasterille ennen klinikan alkua.

Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut, kuntosalimaksun, opetuksen sekä pienen purtavan ja kaffet.

PAIKKA

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Klinikat pidetään hallin toisessa kerroksessa Season Golf Academyn harjoitusalueella ja sen vieressä sijaitsevalla kuntosalilla.

Mukaan golf- sekä kuntosalivarusteet!

Ilmoittautuminen

Jokaiseen klinikkaan tulee ilmoittautua erikseen ja saat siitä erillisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Jos joudut perumaan osallistumisen, voit tehdä sen vahvistusviestin "peruuta osallistuminen" -linkin kautta tai ilmoittamalla peruutuksesta Season Golfin caddiemasterille. Jos klinikka perutaan alle 24h sen alkamisajankohdasta, peritään siitä täysi maksu.

Klinikka toteutuu jos sinne tulee vähintään 6 osallistujaa. Niklas tai Eero ilmoittavat ilmoittautumisajan umpeuduttua jos klinikka ei toteudu.

Tutustu valmentajiin

Niklas Dahlgren

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa.

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Dallu aloitti syksyllä 2017 valmentajana Season Golfin kilpavalmennusakatemiassa, joka keskittyi kilpajunioreiden ja ammattilaispelaajien valmentamiseen. Vuosien aikana hänelle on kertynyt valmennuskokemusta ympäri maailmaa niin miesten kuin naisten European Tourin kilpailuista, muutamasta major-kilpailuista sekä olympialaisista.

Syksystä 2022 alkaen Dallu nähdään Season Golfissa opetus- ja valmennustyön parissa täysipäiväisenä itsenäisenä yrittäjänä.

Vaikka Dallun fokus on pitkälti kilpapelaajien valmentamisessa, hän tarjoaa opetus- ja valmennuspalveluita myös aktiivigolfareille.

Dallulla on kattava tietotaito kaikista golfin osa-alueista. Lisäksi hän on erikoistunut opetusvälineiden, kuten TrackManin, Sam Putt Labin ja Smart2Move-painelautojen käyttöön.

Dallu opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Eero Partio

Eero on toiminut fysiikkavalmentajana huippu-urheilussa lähes 14 vuotta. Hänen valmennuskokemuksensa eri urheilulajien parista on laaja, mutta golf on pysynyt keskiössä koko matkan. Eeron valmennettaviin kuuluu niin DP World Tourin ja Challenge Tourin pelaajia kuin huipulle tähtääviä junioreja ja sujuvampia pelikierroksia toivovia senioripelaajiakin. Peli ja liike ovat kaikille samat, mutta vaatimustaso sekä fyysiset edellytykset vaihtelevat tavoitteen mukaan.​​​​​​​