Niklas Dahlgrenin tammikuussa alkavat talven 2023-24 aikuisten harrasteryhmät
​​​​​​​3.1.2024 - 17.4.2024

Kerran viikossa

Tiistaisin klo 17-18 (15 kertaa)
Keskiviikkoisin klo 19-20 (15 kertaa)

Harrastepelaajille

Ilmoittautuminen on AUKI!
​​​​​​​

Ryhmien tiedot

HARJOITUSAJAT

Harrasteryhmä 4

Tiistaisin klo 17-18

Harjoitukset alkavat 2.1.2024 ja päättyvät 16.4.2024. Yhteensä 15 harjoituskertaa + tunti yksityisopetusta

Ei treenejä: 20.2.


Harrasteryhmä 5

Keskiviikkoisin klo 19-20

Harjoitukset alkavat 3.1.2024 ja päättyvät 17.4.2024. Yhteensä 15 harjoituskertaa + tunti yksityisopetusta

Ei treenejä: 21.2.

OPETUKSEN SISÄLTÖ

​​​​​​​

Ryhmien aikana kerrataan perusteita ja käydään läpi pelin kaikkia osa-alueita. Tavoitteena on löytää jokaiselle osallistujalle yksilöllisiä kehityskohteita, ja kehittää niitä eteenpäin. Harjoituksissa kehitetään jokaisen lyöntitekniikkaa, draivia, wedgepeliä, sekä lähipeliä.

Ryhmäharjoitusten lisäksi valmennukseen kuuluu jokaiselle pelaajalle tunti valmentajan yksityisopetusta, joka pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana talven aikana.

Harjoitusjakson aikana tehdään SamPuttLab -puttianalyysejä jokaiselle osallistujalle. Harjoituksissa käytetään myös Smart2Move -painelautoja ja TrackMania.

VAATIMUKSET

Ryhmät sopivat aktiivipelaajille, jotka pelaavat paljon ja haluavat kehittää peliään eteenpäin. Ryhmään otetaan maksimissaan 4 oppilasta. Minimi osallistujamäärä on 3.

HINTA

Tiistain ryhmä 40 € / kerta / hlö + yksityistunti 105 €, yhteensä 705 €

Keskiviikon ryhmä 40 € / kerta / hlö + yksityistunti 105 €, yhteensä 705 €

Hinta tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.


Hinta sisältää kaiken: harjoituspallot, lähipelialuemaksut, ryhmäharjoitukset, swingianalyysit, TrackManin ja SamPuttLabin käytön, sekä yksityistunnin.

PAIKKA

ILMOITTAUTUMINEN

Season Golf Areena, Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo.

Ilmoittautuminen on AUKI!


Ryhmien vetäjänä toimii
Niklas Dahlgren, PGA-ammattilaispelaaja

Niklas, tuttujen kesken Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista niin pelaajan kuin valmentajan rooleissa.

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Dallu aloitti syksyllä 2017 valmentajana Season Golfin kilpavalmennusakatemiassa, joka keskittyi kilpajunioreiden ja ammattilaispelaajien valmentamiseen. Vuosien aikana hänelle on kertynyt valmennuskokemusta ympäri maailmaa niin miesten kuin naisten European Tourin kilpailuista, muutamasta major-kilpailuista sekä olympialaisista.

Syksystä 2022 alkaen Dallu nähdään Season Golfissa opetus- ja valmennustyön parissa täysipäiväisenä itsenäisenä yrittäjänä.

Vaikka Dallun fokus on pitkälti kilpapelaajien valmentamisessa, hän tarjoaa opetus- ja valmennuspalveluita myös aktiivigolfareille.

Dallulla on kattava tietotaito kaikista golfin osa-alueista. Lisäksi hän on erikoistunut opetusvälineiden, kuten TrackManin, Sam Putt Labin ja Smart2Move-painelautojen käyttöön.

Dallu opiskelee parhaillaan ammattivalmentajaksi.

Niklas Dahlgrenin yhteydenottolomake

Voit olla yhteydessä Dallun tällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää