Janne Martikainen
​​​​​​​PGA Pro

PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti pelasin ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta olen opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin.

Yksityisopetuksen ajanvarauskalenteri​​​​​​​

Klikkaa kalenterissa alla vihreällä merkittyä sinulle soveltuvaa vapaata opetuksen aloitusaikaa. Varaa välinäytöltä opetuspaikka ja määritä opetuksen kesto, mikäli pidempi kuin 1 tunti. Välinäytön opetuspaikoista paikat 221-224 ovat TrackMan-paikkoja, muut opetusmatolla varustettuja lyöntipaikkoja.

Golfvalmennus

Yksityisopetuksen lisäksi Janne Martikainen tarjoaa Season Golf Areenalla koko kauden kestäviä valmennusryhmiä, lyhyempikestoisia tehoryhmiä sekä yksittäisiä klinikoita.

Valmennusryhmät

Koko syys- ja tulevan kevätkauden kestävä valmennus.

Janne Martikaisen aikuisten kisaryhmät
​​​​​​​28.10.2022 - 29.4.2023

Aikuisille kerran viikossa
​​​​​​​perjantaisin tai lauantaisin
​​​​​​​hcp alle 18

Janne Martikaisen aikuisten harrasteryhmät
​​​​​​​25.10.2022 - 29.4.2023

Aikuisille kerran viikossa
tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin tai lauantaisin
​​​​​​​hcp 18 - 36

Janne Martikaisen junioreiden harrasteryhmät
​​​​​​​26.10.2022 - 27.4.2023

Junioreille kerran viikossa
9-12-vuotiaat keskiviikkoisin klo 18-19
13-16-vuotiaat torstaisin klo 17-18

Janne Martikaisen junioreiden kisaryhmät
​​​​​​​25.10.2022 - 24.4.2023

Junioreille kaksi kertaa viikossa
​​​​​​​9-12-vuotiaat: tiistaisin ja torstaisin klo 18-19
​​​​​​​13-16-vuotiaat: tiistaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 11-12

Tehoryhmät

Alla tarjolla olevat tehoryhmät. Voit ilmoittautua niihin klikkaamalla tehoryhmän kuvauksessa olevaa vihreätaustausta tehokurssin painiketta. Tehoryhmän koko kuvauksen näet klikkaamalla sen otsikkoa.

Klinikat

Yhden päivän klinikat, joista voit osallistua yhteen tai useampaan. Kullakin klinikkapäivällä on oma teemansa. Näet klinikan teeman pitämällä kursoria klinikkapäivän päällä muutaman sekunnin ajan ja ilmoittautumisen yhteydessä klinikan tuotekuvauksesta.


Janne Martikaisen yhteystiedot

Voit olla valmentajaan yhteydessä oheisilla yhteystiedoilla tai lomakkeella. Osa varauksista joudutaan vielä tekemään myös yhteydenottolomakkeen avulla. Siitä enemmän kyseisessä kohdassa.

Janne on toiminut PGA-golfammattilaisena vuodesta 1998 lähtien. Vuoteen 2012 asti hän pelasi ammattilaisena eri kiertueilla. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta hän on opettanut/valmentanut niin aloittelijoita kuin tulevia ammattilaisiakin. Ammatin lisäksi golf on Jannelle myös intohimo, minkä takia hän haluaa kehittää itseään jatkuvasti vieläkin paremmaksi opettajaksi/valmentajaksi.

Jotta oma tekeminen ja sen myötä myös tulokset voivat parantua, on tärkeää saada harjoitteluun oikeita ammattilaisen ohjeita. Golfista nauttii paljon enemmän, kun osaa paremmin kaikkien pelin osa-alueiden tekniikan. Siinä Janne voi olla avuksi juuri sinulle.
​​​​​​​

Yhteydenotto valmentajaan


Yhteydenottolomakkeella varattavat opetustunnit ovat ryhmäopetus, SAM PuttLab-, simulaattori- sekä lähipeliopetustunnit.

Muut varaukset ja ilmoittautumiset voit tehdä tällä sivulla:

Yksityistunnit Valmennus- ja tehoryhmät sekä klinikat​​​​​​​Yhteydenottolomaketta voit tietenkin käyttää myös muihin kuin varauksiin liittyviin yhteydenottoihin.