Kurssit ja klinikat

Järjestämme jatkuvasti kursseja ja klinikoita eritasoisille ja eri-ikäisille pelaajille. Tutustu kursseihin ja klinikoihin alla.

Golfista harrastus -kurssit


Oletko miettinyt golfin aloittamista tai oletko golfharrastuksesi alkutaipaleella, mutta haluat vielä palautella mieleen golfin perusteita?

Tutustu uuteen Golfista harrastus -kurssikokonaisuuteen!


Kokeneet PGA promme ovat luoneet kurssikokonaisuuden, joka perehdyttää kurssilaiset golflyöntien tekniikkaan sekä golfin sääntöihin ja etikettiin. Kurssin tavoitteena on, että sen käyneillä on riittävät tiedot ja taidot lähteä golfkentälle harrastamaan hienoa lajiamme.

Kurssi on tarkoitettu sekä lajiin ensimmäistä kertaa tutustuville että niille pelaajille, jotka Green Card - tai alkeiskurssin käytyään kaipaavat perusasioiden kertausta ja syventämistä. Kurssin päätteeksi on mahdollista suorittaa Green Card.

Lue lisää


Ilmoittaudu mukaan 4h Golfista harrastus kursseille!


Golfista harrastus KESÄ kurssi 1 PERUTTU

Valmentaja: Timo Ervasti

Kurssikerrat:

1. kerta 19.7. tiistai klo 17-19 ja

2. kerta 26.7. tiistai klo 17-19​​​​​​​

Hinta: 99€ sis. harjoituspallot, lähipelialuemaksut, opetuksen ja tarvittaessa lainamailat. Green Card 50€:n lisämaksusta.Valmentajamme

Jos et löydä kurssitarjonnasta sinulle sopivaa, voit myös varata itsellesi yksityistunnin klikkaamalla valmentajan kuvaa, jolloin pääset hänen yksityiseen kalenteriinsa.

​​​​​​​


050 536 7438jouni_simanainen@hotmail.com

Jouni Simanainen

PGA Pro

Timo Ervasti0504364133​​​​​​​tikki.ervasti@gmail.com​​​​​​​

Timo Ervasti

PGA Pro

Janne Martikainen

PGA-golfammattilainen

Casper Simberg

PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson

PGA-ammattilaispelaaja