Season Golfissa on kaksi simulaattoristudiota, joissa on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-simulaattorit. Niillä voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

Lue varaamiseen liittyvät ohjeet tästä!

Simulaattoriin on saatavilla myös 10 kerran kortti


TrackMan simulaattorin opetus

Simulaattoriopetustunti

Mikäli TrackMan-simulaattorin käyttö ei ole sinulle tuttua, voit aina varata simulaattori-opetuksen. Käytte tällöin valmentajan kanssa läpi simulaattorin toiminnot sekä tulkitsette sen antamia tuloksia. Sen lisäksi valmentaja neuvoo sinua pelitaktisissa asioissa ja antaa neuvoja swingisi muokkaamiseen.


Muut palvelut, joista saattaisit olla kiinnostunut

Jos et löytänyt sopivaa varausaikaa simulaattoreista, voit kokeilla muita palvelujamme painamalla alta sen palvelun kuvaketta.


Paina kuvaa nähdäksesi esittelyvideon

Paina kuvaa nähdäksesi esittelyvideon

TrackMan simulaattoristudio

Uuden sukupolven TrackMan-simulaattorit tuottavat pelitilanteesta niin todenmukaisen kokemuksen, mikä yleensäkään on mahdollista simulaattoriympäristössä, olipa sitten kyse sitten pelkästään harjoittelusta, pelatun kentän eri reistä tai kilpailusta ystäviesi kanssa. Valittavien kenttien kaikki yksityiskohdat ovat mahdollisimman viimeisteltyjä. Simulaattorien tuottama data lyönnistäsi on todella tarkka.

Studioilla on valmiina joukko erimerkkisiä laatupalloja, joten omia palloja et tarvitse.