Kesäharjoittelu

Driving rangella voit harjoitella golfsvingiä, lähestymislyöntejä ja bunkkerilyöntejä. Lyöntipaikkoja on 40 ja huippuluokkaiset pehmustetut polypropyleenimatot. Kohdegreenien lisäksi lyöntialueella on suuntaamista ja tähtäämistä helpottavia kohteita vaihtelevilla etäisyyksillä.

Rangen keskellä olevasta pallokoneesta saat haluamasi määrän palloja, kun näppäilet koneeseen caddiemasterilta ostettavassa lipukkeessa olevan koodin. Ahkerille harjoittelijoille on tarjolla edullinen magneettikortti, johon ladataan etukäteen haluttu määrä ”muovirahaa”. Magneettikortilla saat palloja myös aikaisin aamulla, kun caddimasterin toimisto ja kahvila eivät ole vielä auki.

Lähipeli: putti ja chippi

Lähipelialue on vapaasti kaikkien pallolipukkeen tai magneettikortin lunastaneiden harjoittelijoiden käytettävissä.

Puttigriinillä voit harjoitella sekä lyhyitä ja suoria että pitkiä ja kaartavia putteja. Näin saat hyvää harjoitusta myös greenien kallistusten lukemiseen.

Chipit ja lyhyet Pitch & run –lyönnit kuuluvat golfin perustaitoihin, siksi parannamme jatkuvasti lähipelin harjoittelumahdollisuuksia.

Lähipeli: pitchi

Entinen 3-reikäinen Pitch & Putt -kenttä on nyt lähipelialue, jossa voit harjoitella erimittaisia lähestymislyöntejä greeneille. Pelinomaiset olosuhteet lähipelialueella kehittävät tehokkaasti tuloksenteokoa – se on myös mukava tapa järjestää pientä kilpailua harjoituskavereiden kesken.

Klubitalo

Klubitalossa sijaitsevat caddiemasterin toimisto, terassikahvila ja WC:t. Caddiemasterilta voi lainata mailoja, ostaa pallolipukkeita tai ladattavan magneettikortin.

Golf Balancen pro shopissa mm. hanskoja, palloja, tiitä ja muita tärkeimpiä golftarvikkeita. Caddiemaster kertoo mielellään opetuksesta, kursseista ja muista Season Golfin palveluista.

Klubitalon terassille voit istahtaa pienelle virkistys- ja juttutuokiolle harjoittelun lomassa!