Valmennuksen esittely

Ilmoittautuminen valmennuskaudelle 2019-2020 on päättynyt

Season Golf Academyn valmennuskausi alkoi 1.11.2019 ja päättyy 30.9.2020.
Uusia valmennettavia otetaan valmennukseen pääsääntöisesti seuraavan kauden alkaessa 1.11.2020.
Mikäli olet kiinnostunut  liittymään valmennukseen kesken valmennuskauden, ota yhteyttä:
Sanna Kujansuu, 040 833 4000, sanna.kujansuu@seasongolf.fi.

Konsepti

Season Golf Academy (SGA) on seurariippumaton valmennusorganisaatio, joka tarjoaa Suomen menestyksekkäintä golfvalmennusta kilpauraan tähtääville amatööri- ja ammattilaispelaajille. Valmennusryhmät kattavat urheilijan koko kehityskaaren junioritason kilpailuista ammattilaisgolfiin.
Valmennuksesta vastaa päävalmentaja David Da Silva, apuvalmentajana toimii Niklas Dahlgren. Molemmat valmentajat keskittyvät täysipäiväisesti SGA-valmennukseen.

Valmennuspaikka on talvella Season Golf Espoossa, kesällä St. Laurence Golf ja Nordcenter. Kesällä suuri osa valmennuksesta tapahtuu kilpailujen yhteydessä. Valmennus kattaa niin swingin kuin lähipeliharjoittelun, osalla ryhmistä myös henkisen valmennuksen. Talvikaudella on kaksi ulkomaan leiriä – toinen tammikuun alussa, toinen helmikuun lopussa.

SGA sai maaliskussa 2018 Golfliiton palkinnon siitä, että se on toiminnallaan nostanut merkittävästi koko suomalaisen kilpagolfin tasoa. PGA Suomi palkitsi SGA:n päävalmentaja David Da Silvan Vuoden valmentajana joulukuussa 2018.

Valmennusryhmät

  • Pre-Elite -ryhmä on tarkoitettu kilpagolfissa menestystä hakeville junioreille. Valmennus kolme kertaa viikossa.
  • Elite College -ryhmän valmennettavat opiskelevat Yhdysvalloissa. Opiskeluaikoina etävalmennus tapahtuu videoiden ja skypen välityksellä. Suomessa ollessaan valmennettavat liittyvät Elite Amateur-ryhmän harjoituksiin.
  • Elite International and Distance -ryhmän valmennettavat asuvat ulkomailla tai Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja käyvät talvikaudella kahden viikon välein 6 tunnin valmennuksessa lauantaisin.
  • Elite Amateur -ryhmän pelaajat kilpailevat esim. Finnish Tourilla ja kansainvälisillä kiertueilla. Talvikaudella harjoittelu on päivittäistä ja sille asetetaan minimimäärät. Ryhmän jäsenillä on selkeät tavoitteet kilpagolfissa ja kilpailukokemusta haetaan myös kansainvälisistä kilpailuista. Valmennus 3-4 kertaa viikossa.
  • Satellite Tour -ohjelma on amatööreille tai ammattilaisille, jotka pelaavat esimerkiksi Pro Golf Tourilla Saksassa. Valmennus kuten Elite Amateur-ryhmällä.
  • Tour Pro -ohjelma on ammattilaisille, jotka pelaavat esim. European Tourilla, Ladies European Tourilla, Challange Tourilla, Nordic Leaguessa tai muilla kansainvälisillä toureilla. Valmennusohjelma on täysin räätälöity pelaajan tavoitteiden ja kilpailuohjelman mukaisesti.
  • Valmennusohjelmien hinnat ovat alkaen 2.000€.
  • Autamme myös valmennettavia  saamaan golfstipendin yhdysvaltalaisiin collegeihin (maksullinen lisäpalvelu).

Tarkemman kuvauksen kustakin ryhmästä löydät sivun lopussa olevista liitetiedostoista.

Vuoden 2019-2020 valmennusohjelmien kuvaukset: