Valmennuksen esittely

Ilmoittautuminen valmennuskaudelle 2019-2020 alkaa syyskuun lopussa

Seuraava valmennuskausi alkaa 1.11.2019 ja päättyy 30.9.2020. Uudet valmennettavat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Sivun lopussa on linkit eri ohjelmien sisältöön 2018-2019.

Lisätietoja ja valmennusohjelmien hinnat: Sanna Kujansuu, 040 833 4000, sanna.kujansuu@seasongolf.fi

Ammattilaisille lisätietoja antaa David Da Silva, 050 343 3121, dsilva.golf@gmail.com.

Konsepti

Season Golf Academy (SGA) on seurariippumaton valmennusorganisaatio, joka tarjoaa Suomen menestyksekkäintä golfvalmennusta kilpauraan tähtääville amatööri- ja ammattilaispelaajille. Valmennusryhmät kattavat urheilijan koko kehityskaaren junioritason kilpailuista ammattilaisgolfiin.

SGA sai maaliskussa 2018 Golfliiton palkinnon siitä, että se on toiminnallaan nostanut merkittävästi koko suomalaisen kilpagolfin tasoa. PGA Suomi palkitsi SGA:n päävalmentaja David Da Silvan Vuoden valmentajana joulukuussa 2018.

Valmennusryhmät

  • Pre-Elite -ryhmä on tarkoitettu kilpagolfissa menestystä hakeville junioreille, jotka eivät esim. koulunkäynnin vuoksi pysty harjoittelemaan Elite-ryhmässä vaadittavia määriä. Valmennus kolme kertaa viikossa.
  • Elite College -ryhmän valmennettavat opiskelevat Yhdysvalloissa. Opiskeluaikoina etävalmennus tapahtuu videoiden ja skypen välityksellä. Suomessa ollessaan valmennettavat liittyvät Elite Amateur-ryhmän harjoituksiin.
  • Elite International -ryhmän valmennettavat asuvat ulkomailla ja käyvät talvikaudella kahden viikon välein 6 tunnin valmennuksessa. Tähän ryhmään voi liittyä myös Suomessa asuvia pelaajia, jotka etäisyyden vuoksi eivät pääse valmennukseen useammin.
  • Elite Amateur-ryhmän pelaajat kilpailevat esim. Finnish Tourilla ja kansainvälisillä kiertueilla. Talvikaudella harjoittelu on päivittäistä ja sille asetetaan minimimäärät. Ryhmän jäsenillä on selkeät tavoitteet kilpagolfissa ja kilpailukokemusta haetaan säännöllisesti myös kansainvälisistä kilpailuista. Valmennus 3-4 kertaa viikossa.
  • Pro Tour-ohjelma on ammattilaisille, jotka pelaavat esim. European Tourilla, Ladies European Tourilla, Challange Tourilla, Nordic Leaguessa tai muilla kansainvälisillä toureilla. Valmennusohjelma on täysin räätälöity pelaajan tavoitteiden ja kilpailuohjelman mukaisesti.
  • Valmennusohjelmien hinnat ovat alkaen 2.000€.
  • Autamme myös valmenettavia  saamaan golfstipendin yhdysvaltalaisiin collegeihin.
    (Lisäpalvelun hinta alk. 1.000€).

Tarkemman kuvauksen kustakin ryhmästä löydät sivun lopussa olevista liitetiedostoista.

Vuoden 2018-2019 valmennusohjelmien kuvaukset: