Golfvalmentajamme

Season Golfin valmentajat antavat sinulle yksityistunteja lyöntitekniikkasi kehittämiseen, TrackMan-lyöntitutkan datan analysointiin ja siitä poikiviin swingimuutoksiin sekä SAM PuttLab -laitteiston käyttöön ja analysointiin. Simulaattorissa voitte käydä lisäksi läpi pelistrategiaa pelin edistymisen myötä.

Valmentajamme


Jouni Simanainen,
​​​​​​​PGA pro

PGA Golf Professional Jouni Simanainen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy opetuskokemusta jo lähes 20 vuoden ajalta. Jouni on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja. Hän on toiminut PGA-golfopettajana Vierumäellä, Nordcenterissä, Ruukkigolfissa, Vuosaaressa ja Sarfvikissa. Hän on aiemmin toiminut muutaman vuoden myös Season Golf Academyn valmentajana.


Timo Ervasti,
​​​​​​​PGA pro

Tikki, Timo Ervasti on työskennellyt eri liikuntalajien opettajana lähes 30 vuoden ajan. Golfin lisäksi hänen opettamiinsa lajeihin kuuluvat alppihiihto, tennis ja jääpallo. Tikillä on golfin lajitutkinto ja hän on Suomen PGA:n jäsen. Valmennusoppinsa hän on saanut Bobby Mitchelliltä, joka 90-luvulla oli maailman arvostetuimpia golfopettajia.


Milla Haro,
​​​​​​​golfopettaja

Milla Haro opiskelee PGA-opettajaksi ja on TPI:n (Titleist Performance Institute) sertifioima golf fitness -ohjaaja. Millan aiemmin pitämät kurssit ovat saaneet osallistujilta erinomaiset arviot. Milla on toiminut golfopetuksen parissa viisi vuotta. Millan vahva pedagoginen osaaminen juontaa hänen opettajakoulutuksestaan, hän on työskennellyt biologian ja matematiikan opettajana.


Niklas Dahlgren,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

15 vuotta kestäneen kilpauransa jälkeen Niklas Dahlgren aloitti syksyllä 2017 apuvalmentajana Season Golf Academyssa. Niklas, tuttujen kesken useinmiten Dallu, on intohimoinen golfari, jolla on monen vuoden kokemus kilpagolfista ja harjoittelemisesta eri valmentajien johdolla. SGA:n kilpavalmennettavien lisäksi Dallu opettaa myös aikuisia kilpa- ja harrastajagolfareita.


Rasmus Karlsson,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Rasmus Karlsson on kilpaileva ammattilainen. Amatööriuransa aikana Rasmus edusti Suomea kaksi kertaa Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa sekä muissa kansainvälisissä edustustehtävissä. Miesten amatöörimaajoukkueeseen hän kuului vuosina 2016-2020. Rasmuksella on myös kauppatieteiden tutkinto Yhdysvalloista, missä hän opiskeli ja pelasi golfstipendillä vuosina 2016-2020 edustaen University of South Alabamaa.


Casper Simberg,
​​​​​​​PGA-ammattilaispelaaja

Casper Simberg on kilpaileva ammattilainen. Casper pelasi vakuuttavan amatööriuran edustaen Suomen maajoukkuetta useiden vuosien ajan. Heti ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan 2021 hän voitti Finnish Tourin kokonaisrankingin. Kilpailemisen ohella Casper on suorittanut myös liikunnanohjaajan perustutkinnon (AMK).


Krister Kämäräinen,
​​​​​​​ohjaaja

Krister Kämäräinen on kokenut golfohjaaja, jonka erityisosaamista on TrackMan-laitteiston käyttö sekä sen tuottaman tiedon tulkinta. TrackManin antaman tiedon avulla Krister suorittaa myös golfmailojen fittauksia, joiden avulla jokaiselle pelaajalle löydetään hänelle henkilökohtaisesti parhaiten sopivat mailat.


Tyko Tuohimaa,
​​​​​​​laiteopastus

Tyko Tuohimaa on ammattilaiseksi tähtäävä amatööri. Tyko on ollut SGA:n valmennuksessa vuodesta 2018 ja sijoittui vuoden 2021 Finnish Amateur Rankingissä sijalle 7. Hän on myös suorittanut kauppatieteiden tutkinnon Jönköpingin yliopistossa Ruotsissa. Season Golfissa Tyko tarjoaa laiteopastusta, lähinnä Trackman- ja SAM PuttLab -tunteja, joilla pyritään paremmin ymmärtämään, mitä lyönnissä tai putissa konkreettisesti tapahtuu ja näin saamaan talven treeneistä mahdollisimman tehokkaita.


Dominic Jones,
laiteopastus

Dominic Jones on kansainvälisellä tasolla pelaava, ammattilaiseksi tähtäävä kilpapelaaja. Hän valmistui kesällä 2021 kauppatieteiden kandidaatiksi Yhdysvalloista University of Tennessee ae Chattanoogaasta, missä hän opiskeli ja pelasi golfia yliopiston edustusjoukkueessa vuodet 2018-2021. Dominic on ollut Season Golf Academyn jäsen vuodesta 2012 lähtien. Season Golf Areenalla hän toimii ohjaajana antaen opastusta laitteiden käyttöön ja tehden puttianalyysejä.


Alla kaikkien yksityisopetusta antavien valmentajiemme kalenterit, joista voit katsoa keneltä on varattavissa valmennusta toivomaasi ajankohtaan.

Et voi tehdä varauksia tähän kalenteriin! Tämä kalenteri on tarkoitettu pelkästään valmentajien varaustilanteen esittämistä varten. Varsinaiset varaukset tehdään valmentajien omiin kalentereihin, jotka löytyvät klikkaamalla valitun valmentajan kuvaketta.