Varaa ajanvarauspalvelu tai hanki käyttöoikeus


Lyöntipaikan varaus

16 varattavaa opetusmatolla varustettua lyöntipaikkaa

Sisälyöntipaikat

Season Golfissa on kahdessa kerroksessa yhteensä 48 lyöntipaikkaa, joista yläkerran 24 lyöntipaikkaa toimivat ajanvarauksella.

Alakerran lyöntipaikat ovat vapaasti käytettävissä ilman ajanvarausta.​​​​​​​

TrackMan-paikan varaus

8 varattavaa TrackMan-lyöntipaikkaa

TrackMan-lyöntipaikat

Yläkerran lyöntipaikoilla asiakkaidemme käytettävissä on useita TrackMan-lyöntitutkia.

TrackMan-lyöntipaikan voit varata harjoitteluun joko opettajan kanssa tai omaehtoisesti.

Simulaattoristudion varaus

2 varattavaa TrackMan-simulaattoristudiota

Simulaattoristudiot

Simulaattorigolf on hauska tapa pelata golfia kaveriporukan kesken tai harjoitella pelinomaisesti maailman huippukentillä. Season Golfissa on kaksi TrackMan-simulaattoristudiota, joissa molemmissa voi kerrallaan pelata max 4 hengen ryhmä. Voit etukäteen tilata studioon juomia ja purtavaa.

Kokoushuoneen varaus

Varaa kokoushuone tapahtumaasi

Kokoushuone

Harjoituskeskuksessamme on asiakkaiden käyttöön varttavissa oleva kokoushuone, jossa on pöydän ympärillä tilaa max 15 henkilölle. ​​​​​​​Kokoushuoneessa on 55":n näyttö ja langaton verkkoyhteys. Toimitamme tilauksesta kokoushuoneeseen myös ruoka- ja juomatarjoilua.​​​​​​​


Season Golf Academy

Laadukasta opetusta kaikille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin

Yksityistunnit, golfkurssit ja -klinikat

Jos tarvitset ammattilaisen apua lyöntitekniikkasi hiomiseen, siihen on Season Golfissa tarjolla koko kauden kestävää valmennusta, tehokursseja, klinikoita sekä yksityisopetusta. Yksityisopetukseen voit tulla yksin tai varata samanaikaisen opetuksen myös kavereillesi.


TrackMan-opetus

TrackMan-opetustunnilla valmentaja tulkitseen lyöntitutkan antamaa dataa ja kertoo swingiisi tarvittavat muutokset.

Samalla saat itsellesi riittävän tiedon laitteen operoinnista omaehtoista harjoittelua varten.Simulaattoriopetustunti

Simulaattorin tekniikan oppimiseeen, oman swingisi ja pelitaktiikkasi muokkaamiseen saat myös opetusta samalla kun harjoittelet kilpakentillä.
SAM PuttLab -opetus

Halutessasi analysoida ja kehittää puttitekniikkaasi voit varata SAM PuttLab -opetuksen. Laitetteisto analysoi kaikki puttisi tärkeimmät parametrit. SAM PuttLab -laitteisto on sijoitettu tour-tasoiselle puttigriinillemme, jolla saat tuntumaa erittäin nopean griinin ominaisuuksiin.


Mailojen fittaus

Golfmailojen fittaaminen eli mailamitoitus on paras tapa varmistaa mailojen sopivuus juuri sinulle

Fittauspalvelu

Golfmailojen fittaaminen eli mailamitoitus on paras tapa varmistaa mailojen sopivuus juuri sinulle. Käytämme fittauksessa apuna TrackMan 4 -lyöntitutkaa.​​​​​​​ Kaikkien mailojen fittaaminen vie yhteensä noin tunnin, ja halutessasi voit myös tilata mailat heti session jälkeen.


Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus lähipelin putti- ja/tai chippialueelle verkkokaupastamme

Lähipeliharjoittelu

Season golfissa on yhteeensä lähes 1000 m2 laadukkaita lähipeliharjoitusalueita. Lähipelialuemaksulla voit harjoitella sekä putti- että chippialueillamme kahden tunnin ajan. Lähipelialueille voit ostaa joko yhden käyttökerran tai 10 kerran kortin.​

Valittavanasi on joko alakerran lähinnä klubipelaajille tarkoitettu puttialue tai yläkerran erittäin nopea, kilpapelaajien tarpeisiin suunnattu puttialue. Yläkerrassa sijaitsevan chippialueen käyttö sisältyy molempiin vaihtoehtoihin.

​​​​​​​

Kuntosalin käyttöoikeudet

Hanki verkkokaupastamme kuntosalin käyttöoikeus

Kuntosali

Hallissa on erityisesti golfareiden tarpeisiin suunniteltu kuntosali. Kuntosalia voit käyttää ostamalla joko yhden vierailukerran tai pidempiaikaisen käyttöoikeuden. Kuntosalin käyttöoikeuksien verkkokauppaan pääset oheisella kuvakkeella.​​​​​​​

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella

Kuntosalivalmennus

Season Golf tarjoaa laadukasta ja monipuolista kuntosalivalmennusta kaiken tasoisille ja ikäisille golfareille. Valikoimasta löytyy niin yksilöllistä valmennusta kuin useamman harjoituskerran kursseja. Tutustu kuntosalivalmentajiimme ja heidän valmennustarjontaansa alla.