Varaa ajanvarauspalvelu tai hanki käyttöoikeus

Season Golf kaikki ajanvarauspalvelut

Season Golf Areenalla voit varata kalenterista harjoittelupaikkasi ja kokoushuoneen. Golfvalmennukseen ilmoittaudutaan kunkin valmennukseen liittyvän artikkelin kautta. Lähipelialueelle ja kuntosalille tarvitset käyttöoikeuden, joka tuottaa sinulle tarvittavan kulkuoikeuden. Kaikki nämä palvelut löydät alta.Pelipaikkojen kalenterivaraukset

Ajanvarauspalvelumme piiriin kuuluvat vapaasti käytettävien paikkojen lisäksi opetusmatolla varustetut lyöntimatot, TrackMan-tutkilla varustetut pelipaikat, simulaattorit sekä kokoustilat

Lyöntipaikan varaus

Hallin toisessa kerroksessa on 16 varattavissa olevaa lyöntipaikkaa. Lyöntimatka näiltä paikoilta on 32 - 45 m ja niillä on harjoittelua tehostavat, suuntausviivoilla varustetut lyöntimatot.

Lue lisää

TrackMan-paikan varaus

​​​​​​​Voit varata TrackMan-lyöntipaikan omaan käyttöösi ilman valmentajaa, jos tunnet jo tutkan käyttöön liittyvän tekniikan ja osaat tulkita sen antamaa dataa. Mikäli tutka ei ole sinulle tuttu, voit varata 30 minuutin laiteopastuksen varauksesi alkuun.

Lue lisää

Simulaattoristudion varaus

Kahdessa varattavassa TrackMan-simulaattoristudiossamme on markkinoiden laadukkaimmat TrackMan-lyöntitutkat, joilla voit joko harjoitella pelinomaisesti tai kisata ystäviesi kanssa maailman huippukentillä.

Lue lisää

Kokoushuoneen varaus

Kokoustila on varattavissa ajanvarauskalenteristamme, josta voit tilata myös virvokkeita tilaisuuteesi. Sopimuksesta järjestämme tilaisuuteenne myös catering-palvelun.

Lue lisää
Yksityisopetus, valmennus-, tehoryhmät ja teemakohtaiset klinikkapäivät

Järjestämme kokonaisvaltaista valmennusta koko kauden kestävistä valmennusryhmistä tehoryhmiin, klinikoihin sekä yksityisopetukseen

Season Golf Academy -
korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille

Season Golf Academyn eli SGA:n ohjelma sisältää korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaiken ikäisille golfareille aloittelijoista kilpapelaajiin. Opetusta ja valmennusta tarjotaan sekä ryhmissä että yksityistunneilla.

Lue lisää

Yksityisopetustunti

Yksityisopetusta annetaan Season Golf Areenalla valintasi mukaan joko opetusmattopaikoilla, TrackMan-lyöntipaikalla tai simulaattorissa. Tutustu ja valitse tästä toivottu valmentaja.

Lue lisää
Lähipeliharjoittelu

Season Golf Areenalla on erittäin laajat lähipelialueet, joita voidaan käyttää sekä chippauksen että puttauksen harjoitteluun.

Lähipelialueen käyttöoikeudet

Hanki käyttöoikeus lähipelin putti- ja/tai chippialueelle verkkokaupastamme

Lue lisää

Lähipelialueet

Laajat kahdessa kerroksessa olevat lähipelialueemme chippaukseen ja puttaukseen SAM PuttLab -puttianalysaattorin tukemana

Lue lisää
Kuntosali

Hyvin varustettu kuntosali on käytettävissä omaehtoiseen harjoitteluun että kurssimuotoiseen valmennukseen

Kuntosalivalmennus

Paranna golfkuntoasi ammattimaisella kuntosalivalmennuksella.

Lue lisää

Kuntosalin käyttöoikeudet

Hanki verkkokaupastamme kuntosalin käyttöoikeus käyttääksesi kuntosalia juuri silloin kun se sopii sinulle

Lue lisää